Kırklareli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli’de Neler Oluyor?

01 Mart 2023, Çarşamba 10:36

Ülkemiz bilindiği üzere 6 Şubat 2023 Merkez üssü Kahramanmaraş- Pazarcık- Elbistan ve Gaziantep- Nurdağı’nda bir deprem felaketi yaşandı.

Peki, bu yaşanan felaketin üzerinden günler geçmesine rağmen görsel basından takip ettiğimize göre halen birçok konuda inanılmaz eksikliklerin olduğu gözlerden kaçmıyor.

Çok geniş bir bölgede yaşanan deprem felaketi 10 ili yakından ilgilendirse de diğer 71 ili de doğal olarak ilgilendiriyor. Zira birçok depremzede deprem kuşağında olan bölgelerden kaçarak yönünü deprem riski olmayan bölgelere illere akın etmeye başladı.

Bu illerin başında da İlimiz Kırklareli geliyor. An itibariyle de birçok kişinin geldiğini duyuyor ve görüyoruz. Gelen birçok kişide boşalan yurtlarda değil evlerde ailece kalmak istiyor ki bu da doğal. Ancak gel gör ki bunu fırsata çevirenlerin olduğunu görmeye başladık fahiş fiyatlarla evlerini kiralamaya çalışıyorlar. Tabii ki yardımseverlerin de olduğunu yakından gördük. Birde Kırklareli merkezinde kiralık evlerin ilanı indirilip birçoğuna satılık yazılmaya başlandığını da biliyoruz. Bunun adına fırsatçılık değil de başka ne diyebiliriz? Bence namussuzluk ve şerefsizlik en doğru kelime olabilir diye düşünüyorum. 

İlerleyen günler içerisinde yapacağımız çalışmalarla bu şekilde hareket eden kişi ve kişileri açık bir şekilde afişe edeceğimizden hiç kimse şüphe duymasın. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır bunu iyi bilmek gerekiyor!

Şimdi ilimizin şüphesiz ki en yetkili mercii olan Sayın Valimiz Birol Ekici ve diğer yetkililer bu konuda bir önlem almayı düşünüyor mu?

Yorum-Haber: Serkan Koçtürk

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum