Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İYİLİKLER RAFA KALKTI

02 Aralık 2023, Cumartesi 10:54

İyilikler Rafa Kalktı!

Vay diyorum vah diyorum yazıklar olsun böyle siyasete diyorum.

Böyle bir giriş yapmak istedim çünkü her zaman için siyasetin temiz olduğunu savunanlardan olmuşumdur, ancak bununla birlikte kirlenmesinin ana unsurunun da insanlar olduğu belirtmişimdir. Nitekim de bunun bu şekilde ispatlanacak türde oyunların oynandığına da şahit olmaya başladık maalesef son haftalarda!

Bildiğimiz üzere İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe başkanlığında ardı ardına gelen istifalar sonrasında kime göre neye göre belli olmayan bir şekilde İYİ Parti Kırklareli İl Başkanlığınca yönetim çoğunluk sayısının düştüğü söylenerek Mesut Şalk’ı Merkez İlçe Başkanı olarak atamaları İYİ Parti’nin doğru yolda olmadığını bir kez daha gösteriyor.

Şimdi sesler duyuyor gibiyim işte Serkan Koçtürk yine istifa ettiği için kızgınlığını bizden çıkartıyor diyecekler! Sakın ha buna cesaret bile etmeyin beyler yazdıklarım yazacaklarımın teminatıdır daha fazlası da var!

İYİ Parti’nin Başkanı kim? Partiyi kim yönetiyor? Kimin eli kimin cebinde isterseniz dışarıya çıkıp bir anket yaptıralım ki sonuçların nasıl olduğunu öğrenin! Ayıp diyorum, edep diyorum!

Siz siyasetin de kendine has bir duruşu olduğunu unutmaya başlamış olmalısınız ki parti tabanını hiçe sayarak İYİ Parti’yi yeniden MHP’lileştirmeye başladınız aslında bunu da başardınız diyebilirim ama vardır bir ilahi Adalet onu da unutmayın.

CHP’de ise ortalık acayip bir şekil almaya başladı. Genel Başkanının değişmesiyle birlikte Kırklareli’de de başlayan hareketlilik sahaya da yansımaya başladı. Başta mevcut Belediye başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu adaylığını açıklayarak bu yarışta varım dedi. Ki bunu da aslında daha öncesindeki söylemlerinde ilan etmişti. Ardından Parti içi siyasette ki önemli çekişmeler sonrasında Kaynarca’da başarılı işlerin yapılmasına neden olan ve kabuk değiştiren ve 5 yıldan beridir Kırklareli Belediye Başkanlığı için aday olduğunu ifade eden Serdar Türker de görkemli bir şekilde aday adaylığını Parti yönetimine sundu.

Şimdi bu ikili dışında ben şahsım adına üçüncü kişinin olmayacağını olmaması gerektiğini he daha iyisi olabileceğine inanıyorlarsa şimdi ortaya çıkması gerektiğini söylüyorum. Amma ve lakin bu ikilinin Parti içi mücadelesi zarar mı verir yarar mı getirir bilemiyoruz! Bakıp göreceğiz halkın nabzı, Parti içerisinde ki dinamikler kimi haklı çıkartacak göreceğiz. Sonuçta en son kararı Genel Merkezler veriyor onlarında halkın sesinin kimden yana olduğuna bakmaları gerekiyor.

Açık ve net bir şey söyleyeceğim Kırklareli’de boşta gezen bir oy tabanı var bununda seçim kazandıracak nitelikte olduğunu söylemek istiyorum. Bakınız geçtiğimiz dönemde olmaz denilen oldu bağımsız kazandı. Kırklareli’de bir şeye olmaz demeyin başınıza taş yağar. Bu yüzden Halkın sesine Parti Kurmayları Lütfen kulak versinler vatandaşı ve seçmeni üzmesinler küstürmesinler!  

    

             

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum