Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

GÜNDEME DAİR

23 Eylül 2023, Cumartesi 18:38


Ben ve arkadaşlarım hiçbir beklenti içinde olmadan  yaşadığımız yerleri, yaşam alanı ve yaşam kaynaklarımızı bilim ve hukuk çerçevesinde savunuyoruz.
Yerelde ve genelde bizi yönetenlerin  aldığı kararları , verdikleri olur ve onayları bilim ve hukuk kurullarında değerlendirip, paydaşları bilgilendiriyoruz.Biz bu çalışmaları yaparken siyaset açısından değil, insaniyet açısından değerlediriyoruz. Gelecek nesillere karşı olan sorumluluğumuz da, kuruluş amacımızda, tüzüğümüz de  bunu gerektiriyor.Ancak  bu yaşamı savunma mücadelemizi bazıları, bunlar sağcı, bunlar solcu. Kimisi de  yatırım düşmanı. olarak görüyor. Sağcısı solcu, solcusu sağcı diyor. Buradan da anlaşılacağı üzere bizler hiç kimsenin adamı  ve hiçbir siyasetçinin de arka bahçesi değiliz.  Sadece konuşan, çözüm üretmeyen-üretemeyenler kendilerine göre  bir yafta takarken, bize gelip soran yok. İyi de bu kadar gönüllü insan bu mücadeleyi verirken sizler ne yaptınız..? Sosyal medyada 2 görsel bir açıklama sizin için yeterli. Bizler Kasım soğuğunda çadırda yaşam nöbeti tutarken, sizler  sıcak  mekanlarda konuşuyor ve siyaset yapıyordunuz. 
Siyaseti sağ ve sol olarak görenler; Bizler sizin 5 yılda bir gittiğiniz yerlere yılda 5 kere gidiyorsak, 5 kerede onlar gelir. Neredeyse her ayda 5 defa telefonla görüşürüz.Sizin oy deposu gördüğünüz insanları, bilgilendiriyor dertlerine çözüm üretme gayreti sarf ediyoruz. Bu insanların yaşam alanlarını proje sahası gördüğünüz yerleri de  onlarla birlikte gelecek nesillere bırakılacak miras olarak görüyoruz.
Bu çalışmalarda tehdit ve teklif görsek te, hedef gösterilsek te yaşamı savunmaktan vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.Siyaseti koltuk ve makam olarak görenler, rahat olun sizin yerimizde gözümüz ve niyetimiz yok. Ancak aldığınız kararları . verdiğiniz olurları takip ederek kamuoyunu bilgilendireceğiz. Yanlış kararlardan dönülmesi için uyarmaya, bu kararlardan dönülmediği takdirde de yargıya taşımaya devam edeceğiz. 
Bunları da Anayasal sorumluluklarımız kapsamında yürütmeye devam edeceğiz. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum