Kırklareli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Bir Karar Verdim!

24 Şubat 2023, Cuma 15:51

 

Adım Serkan Koçtürk uzun yıllardır Kırklareli’miz de yerel basının içerisinde yer alıyorum ve yaptıklarımla bugüne kadar her zaman başım dik ve alnım ak bir şekilde yürümeyi başardığımı düşünüyorum.

Tabii ki zaman zaman birilerinin hoşuna gitmeyen ve damarına bastığım konular olmuştur ama buna rağmen hiç kimseyi bel altından vurmak için uğraş vermemişimdir. Bundan sonra ki süreçte de rahatsızlık vermeye devam edeceğime ama yine aynı şekilde bel altı vurmadan gerçekçi bir şekilde yoluma devam etme kararı verdim.

Şimdi bunu diyecek birçok kişinin olduğunu biliyorum siz demeden ben söyleyeyim işimle özel hayatımı asla karıştırmam benim bir siyasi görüşüm var bu doğrultuda görevimi de devam ettireceğim. Bunu şu şekilde düşünün herkesin sevdiği tuttuğu bir takım var. Bende yazılarımda ve haberlerimde bu doğrultuda doğrudan taraf olarak haberciliğe devam etme kararı aldım.

Bunu da belki de Kırklareli de haftalık bir gazete olmasına rağmen doğrudan taraf, doğru habercilik ilkesiyle farkındalık yaratan Manşet Haber gazetesinde devam ettireceğim.   

Tarafım Ülkemizin kurucusu ve ebedi Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine uyarak ve gösterdiği yoldan ayrılmadan doğru, ilkeli ve Cumhuriyetin tüm ilkelerine bağlı kalarak çalışmalarıma devam etmek olacaktır.

Bu bağlamda siz okuyucularımıza da çok önemli görevler düşecektir yeni bir döneme hep birlikte Kırklareli’mizin her karışında etkili olarak sizlerin sesine kulak vermek ve isteklerinizi en iyi şekilde aktarmak için daha fazla çalışacağız.

Kısa Zaman İçerisinde Buluşmak Üzere

Yorumlar

  • yorum avatar
    C.y.
    25-02-2023 20:59

    Serkan kardeşim kıymanın kilosu 240 lira olmuş süt peynir uçmuş biraz bu zamlar hakkındada yazarsan sevinirim

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum