Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Terzi:19 Mayıs Bayramımız Kutlu Olsun

Terzi:19 Mayıs Bayramımız Kutlu Olsun

CHP İl Örgütü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle basın açıklaması yapıldı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle CHP li üyeler parti il binasında bir araya geldi ve ardından da yürüyerek Özgürlük ve Demokrasi meydanında  saat 09.00 da Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından  Atatürk anıtına çelenk sunumu ve İstiklal Marşının okunması etkinliğine katıldı.
Protokol çelenginin konulmasının  ardından CHP İL örgütü de Atatürk anıtına çelenk koyup saygı duruşunun ardından da bir basın açıklaması yaptı.
Basın açıklamasını CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi okudu.Terzi okuduğu basın açıklamsında; 
19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Millî mücadelenin 105. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!31 Mart Yerel Seçimlerinden halkın büyük desteği ve teveccühüyle Türkiye’nin birinci partisi olarak çıkan partimiz, üstlendiği büyük sorumluluğun gereklerini yerel yönetimleriyle her kentte, partimizin her kademesiyle Türkiye’nin her bir köşesinde kararlılıkla yerine getirecektir. Bizlere güvenen milletimize söz veriyoruz,Kuruluş ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisinin neferleri olan bizler; Türkiye siyaseti için yeni bir dönemin başladığı bu yeni dönemde, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz. Biliyoruz ki,
Cumhuriyetimiz kimsesizlerin kimsesidir.Ülkemiz gençlere emanettir.19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramımızı  coşkuyla kutluyor, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarına; Cumhuriyetimizin ve ülkemizin dününü, bugünlerini ve yarınlarını var eden kurucu iradeye şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
Yapılan basın açıklamasının ardından toplu aile fotoğrafının çekilen CHP İl ve İlçe örgütü Kırklareli Atatürk Stadyumunda yapılan 19 Mayıs etkinliklerine katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!