Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KIRKLARELİSPOR ÜÇLEDİ

KIRKLARELİSPOR ÜÇLEDİ
haber detay

Haber: Serkan Koçtürk
Tff 2’inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor zirveyi yakından takip eden ve 2’inci basamakta yer alan 1461 Trabzon’u 13 Ocak 2024 Cumartesi deplasmanda 3-0 gibi net mağlup ederken puanını 21’e çıkartırken ligde de 12’inci basamakta yer aldı.

2023-2024 futbol sezonun ikinci yarısının ilk maçında temsilcimiz Kırklarelispor zorlu Trabzon deplasmanında 1461 Trabzon’u 55 dakikada Muharrem Doğan ve 88 ve 90+4’üncü dakikada Okan Derici’nin attığı iki golle rakibine zirve yarışında ağır bir darbe vurdu.

Her haftanın final niteliğinde maçların oynandığını belirten takımın kaptanı ve tecrübeli ismi Okan Derici “Bizim için her maç her takım aynı nitelikte. Her maçımız final niteliğinde oynuyoruz. Rakibimizin gücünü bilerek oynadık. Onların üzerimize geleceğini biliyorduk. Bu bağlamda da yakaladığımız fırsatları iyi değerlendirdik. Bende iki gol atarak takımıma katkı sağladım. Gol attığım için mutluyum ancak kazandığımız için çok daha mutluyum. Önümüzdeki hafta içerisinde ilk önce Türkiye Kupasında Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük2le oynayacağız. Elbette kolay maç olmayacak. Ama bizde kolay lokma olmak istemiyoruz terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Maç sonrasında futbolcularımız galibiyeti Asker selamı vererek Şehit Ailelerine armağan ettiklerini söylediler.    

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!