Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Genç Milli Basketbol Takımından Vali Birol Ekici'ye ziyaret..

Genç Milli Basketbol Takımından Vali Birol Ekici'ye ziyaret..
haber detay

 

Vali Birol Ekici, 2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonasına İlimizde girdiği kamp ile hazırlanan U17 ve U16 Erkek Basketbol Milli Takımını, Türkiye Basketbol Federasyonu İdari Kadrosu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu’yu 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Valilik Makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın Birol Ekici, 2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonasına İlimizde girdiği kamp ile hazırlanan U17 ve U16 Erkek Basketbol Milli Takımı oyuncuları ve Türkiye Basketbol Federasyonu İdari Kadrosu yetkilileri ile sohbet ederek, çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Vali Birol Ekici, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek, U17 ve U16 Erkek Basketbol Milli Takımını ilimizde ağırlamaktan dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

ValiBirol Ekici, gençliğin, başarının, sporun Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirecek Genç Milli Basketbol Takımımıza 2024 Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi. Genç Milli Basketbol Takımımızda günün anısına Sayın Valimize ay yıldızlı milli formayı takdim ettiler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!