Kırklareli
08 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

VATAN PARTİSİ : NATO EN BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜDÜ

VATAN PARTİSİ : NATO EN BÜYÜK TERÖR ÖRGÜTÜDÜ
haber detay


 Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 9 askerimiz için yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Vatan Partisi İl Başkanı  Erdal Demirkan yaptığı açıklamada, Mehmetçiğin katilinin PKK’ ya silah veren ABD olduğunu belirterek, NATO üslerine el konulması gerektiğini belirtti. “PKK’ nın partisiyle pazarlık masasına oturanlar şehitlerimizi anamaz! Şehitlerimizin aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor ve söz veriyoruz : Türkiye bölge ülkeleriyle işbirliği yapacak, ABD yenilecek, PKK ezilecektir!” dedi.
Başkan Erdal Demirkan sözlerini şöyle sürdürdü : “Aralık ayında verdiğimiz 12 şehidimizin kırkı geçmeden yine şehitler verdik. İki gün önce, Pençe-Kilit Harekatında 9 Mehmetçiğimiz şehit düştü. 4 Mehmetçiğimiz yaralandı. Şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”
“Mehmetçiğimizin katili, PKK’ ya on binlerce tır silah veren ABD’ dir. ABD, PKK için ’kara gücüm’ diyor. YPG/PKK’ yı eğitiyor, donatıyor, besliyor. Suriye’ nin ve Irak’ ın kuzeyinde attığımız her mermi PKK ile birlikte onun hamisi olan ABD’ yi vuruyor. ABD 30 yıldır Kukla Kürdistan’ ı kurmak için PKK’ ya destek oluyor. Karşımızdaki düşman, PKK görünümlü ABD’ dir.”
Türkiye’ nin NATO’ dan hemen çıkması gerektiğini vurgulayan E. Demirkan, “NATO, Türkiye için bir güvenlik şemsiyesi değildir. NATO, bir güvenlik tehdididir. 70 yılı aşkındır üyesi olduğumuz NATO, Türkiye’ ye suikastlardan, katliamlardan, provokasyonlardan başka hiçbir şey getirmemiştir. NATO Türkiye’ nin düşmanıdır. NATO, dünyanın en büyük terör örgütüdür. NATO’ dan çıkacak, bağımsız Türkiye’ yi kuracağız” ifadelerini kullandı.
Erdal Demirkan şunları belitti: “İncirlik ve Kürecik üsleri derhal Türk Silahlı Kuvvetleri denetimine alınmalıdır. 15 Temmuz 2016 gecesi Amerikancı-Fethullahçı darbe girişiminde, İncirlik Üssü’ nden kalkan uçaklar Gazi Meclisimizi bombaladı. Kürecik Radar Üssü, 23 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail’ i koruyup kolluyor. Üslere el konsun, ABD ve İsrail defolsun!”
“PKK’ nın partisi DEM Parti derhal kapatılmalıdır. Bölücü teröre özgürlük olmaz! Terör örgütü parti kuramaz. 9 şehidimizin faillerini uzakta aramayın. Failler Ankara’ da , Türkiye Büyük Millet Meclisi sıralarında oturuyor. Terör elebaşısının heykelini dikeceğiz diyen, Gazi Meclisimizde PKK lehine sloganlar atan, PKK’ ya maddi ve manevi destek veren PKK’ nın partisine, 2024 yılında Hazineden 658 Milyon Lira yardım yapılıyor. Bu yardımlar Mehmetçiğimize kurşun, bomba, füze olarak atılmaktadır. PKK’ nın partisi bir daha açılmamak üzere kapatılmalıdır.
“Komşularla derhal işbirliği yapılmalıdır. Suriye ve Irak’ ın kuzeyinde İran-Suriye-Irak-Rusya ile ortak harekat düzenlenmelidir. PKK ve IŞİD olmak üzere Amerikan destekli terör örgütlerinin kökü kazınmalıdır. AKP Hükümeti, PKK’ ya silah veren ABD temsilcileriyle pazarlık yapmaya devam ediyor, NATO’ nun içerisinde çözüm arıyor. O pazarlıkları Mehmetçiğimizin kanı üzerinden yapıyorsunuz. Mehmetçiğimizi şehit eden ABD ile kol kola girerek PKK terörü bitirilemez!”
“Emperyalizm, Mustafa Kemal Atatürk’ ün söylediği gibi ‘Mahv ve perişan’ oluyor. Bu saldırılar ABD emperyalizminin ve İsrail siyonizminin son çırpınışlarıdır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!