Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kesimoğlu, İmamoğlu’nun daveti üzerine ekibiyle birlikte İstanbul’daydı

Kesimoğlu, İmamoğlu’nun daveti üzerine ekibiyle birlikte İstanbul’daydı
haber detay

“Arkamızda İBB Başkanımız ile birlikte, Kırklareli CHP ailesi tek yürek”

CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı ve Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, beraberinde; eşi Sibel Kesimoğlu, CHP Kırklareli milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ile Fahri Özkan, CHP İl Başkanı Bora Terzi, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım, CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yavuzcan, çok sayıda parti örgütü üyesi ve gönüllülerden oluşan ekibiyle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davetlisiydi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi, kendilerini İstanbul’a davet eden Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini ileten Kesimoğlu; “Hep birlikte, aile içerisinde kampanya stratejimizi konuştuk, işbirliği alanlarımızı görüştük. Bizleri davet eden, fikirlerimizi dinleyerek çalışmalarımızı inceleyen sayın İmamoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Kendisi her zaman bizlerin ve Kırklareli’nin yanında. Bunu bir kez daha dile getirdi” diye konuştu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Kesimoğlu’nun kampanyasını çok beğendiğini kaydederek, Kırklareli’nde bu süreci kendisinin de sahiplendiğini vurguladı ve Kesimoğlu’nun seçim sonuçlarıyla bir kez daha Kırklareli halkının gönlünde taht kuracağından emin olduğunu ifade etti. İmamoğlu, Kırklareli için güzel işbirliklerine hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!