Kırklareli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

"TÜRKİYE'NİN SABAHLARI AYDINLIK OLACAK"

"TÜRKİYE'NİN SABAHLARI AYDINLIK OLACAK"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı tarafından her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Çarşamba Toplantısında Kırklareli ve Türkiye gündemi değerlendirildi.
haber detay

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Merkez İçe Başkanlığı tarafından her hafta  düzenli olarak gerçekleştirilen Çarşamba Toplantıları’ndan birisi daha Parti il-ilçe binasında yapıldı.Yapılan toplantıya; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Gürcan Saatçı, CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Merkez ilçe Başkanı Özgür Uygul, Bu hafta içerisinde ne yazık ki kara haberler aldık.  Şehit olan askerlerimize  Allah’tan rahmet ,değerli ailelerine ise sabırlar dilerim. Çok ciddi sorunlarımız olduğunu biliyoruz ama bu sorunların hiçbirisi çözümsüz değil. Bütün sorunları akılla, bilgiyle çözmek mümkün. Dürüst, çalışkan bir anlayışla, halkı düşünerek bütün sorunları çözmek mümkün. Ne diyordu Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyeti kurarken? "Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir" diyordu. Evet, cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.Yani bu topraklarda hiç kimse kendisini kimsesiz hissetmesin. Emekliler , çiftçiler ,taksi şoförleri, kamyon şoförleri, tır şoförleri ,Sanayiciler , esnaf. Herkes dertli . Haklılar. İşsizinden tutun memuruna kadar, işçisinden tutun efendim çiftçisine kadar her kesimin bir şekliyle sorunları var.

Ülkemiz de vatandaşımız da yoruldu , gerçekten de yoruldu; o krizden bu krize, o krizden bu krize... Türkiye'yi buradan çıkarmamız lazım ve biz bu krizleri sonsuza kadar bitirmek için geliyoruz. Halkımızın özellikle  bilmesini isteriz ; yeni bir nefesle geliyoruz, neyin düzgün, neyin doğru olduğunu bilenlerin nefesleri ile geliyoruz. Yani vatanseverlerle birlikte geliyoruz ve inanıyoruz ki bu insanlarımızla, bu sarayların kötülüğünü yok edip, galip geleceğiz, birlikte galip geleceğiz.Çok çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Çok çalıştık ama ilham da aldık. İnanın mutluyuz ülkemiz için, umutluyuz ülkemiz için, geleceğimiz için umutluyuz, evlatlarımız için umutluyuz. Ve umudu ve mutluluğu beraber yaşatmak zorundayız. Neden biliyor musunuz? Bunları gördükçe biz daha iyisini yapabiliriz gücü irademizde ortaya çıkıyor. Kucaklaşmayı, sevgiyi, saygıyı yeniden inşa edebiliriz. Bu toplum hasletlerine yeniden geri dönecektir.
Yeniden ayağa kalkacağız. Genel başkanımızın da söylediği gibi ‘Ey Dünya bu ülkenin insanı, senin ucuz iş gücü insanın değildir, ülkemiz senin mülteci kampın değildir, toprağımız senin çöp depolama alanın değildir, mahallelerimiz senin uyuşturucu baronlarının fink attığı bataklıklar değildir. Bu karanlığa asla ve asla mahkum değiliz ve mecbur da değiliz. "Türkiye'nin Sabahları Aydınlık Olacak; Sabredin, Çok Az Kaldı" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!