Kırklareli
01 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

LÜKSEYAD'TAN UNUTULMAZ BİR GÜN

LÜKSEYAD'TAN UNUTULMAZ BİR GÜN
Trakya'nın en kapsamlı derneklerinden biri olan LÜKSEYAD (Lüleburgaz Kültür Sanat Edebiyat Yaşam Derneği), başarı adımlarını hızla tırmanmaya devam ediyor.
haber detay

Edirne OZAN AĞACI derneğinin daveti üzerine müzik ve şiir ağırlıklı programa, LÜKSEYAD dan dernek başkanı şair ve yazar Kevser DOSTAGÜLER, başkan yardımcısı şair ve yazar Recai KÜLLÜ, yönetimden şair Erol Câbir DOSTAGÜLER dernek üyesi şair ve yazar Yılmaz TAŞDELEN, dernek üyesi Alaattin ORTAÇ Kırklareli 'nden katılan ve aynı  zamanda derneğin kurucu üyelerinden biri olan emekli öğretmen bağlama ustası Ozan Ali BALI etkinliğe damgasını vurdular. Kevser DOSTAGÜLER, Recai KÜLLÜ ve Yılmaz TAŞDELEN muhteşem şiirleri ile, ozan Ali BALI ise enfes yorumu ve bağlaması ile  Edirneden katılan şair ve ses sanatçıları muhteşem yorumları ile katılımcılara unutulmayacak bir gün yaşattılar.
Aynı gün akşamında Edirne TV den program yapımcısı balkan türküleri duayeni Ali AKARTÜRK'ten gelen davet üzerine LÜKSEYAD, yaklaşık birbuçuk saat süren canlı yayında şiir ve türkü resitali sunarak ekran başındaki seyircilere harika bir gece yaşattılar.
Dernek başkanı sayın Kevser DOSTAGÜLER, yaptığı açıklamada, "önümüzde daha birçok sosyal projeler ve aktiviteler var. Onları da Allah 'ın izni ile bir bir gerçekleştireceğiz, bizleri izlemeye devam edin" diyerek, birçok programların hayata geçirilmesi müjdesini vermiş oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!