Kırklareli
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KOÇTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KOÇTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI
haber detay


Gazetemizin Köşe Yazarlarından Serkan Koçtürk 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Yerel seçiminde Akalar Mahallesi’nden Muhtarlık için adaylığını açıkladı.
Muhtarlığın kutsal bir görev olduğunu belirten Serkan Koçtürk kendi mahallesinden bir çok muhtar adayının olduğunu kendisinin edindiği siyasi bilgi ve birikim sayesinde şanslı olacağına inandığını söyledi. 
Mahallesinde 3 bin 500’e yakın bir seçmen kitlesi olduğunu ve burada adaylık için 6-7 kişinin yarışacağını söyleyen Serkan Koçtürk: “İki dönemdir Kırklareli’nin en iyi yönetilen mahallesinde yaşıyoruz. Mahalle muhtarımız Hakan Ediş’in çok önemli işlerin altına imza attığını söylemek istiyorum. Ancak kendisinin muhtarlığı bırakacağını söylemesi üzerine harekete geçtim. Kendisiyle de bu konuyla ilgili görüştüm. Kendisi aday olmasa da her zaman için mahallesiyle ilgili bir şeyler olduğunda kapısının açık olduğunu ifade etti. 
Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Güzel bir ekip oluşturarak çalışacağım. Bu işi tek başına kimse yapamaz. Mahallemizdeki eksikliklerin neler olduğunu çok iyi biliyorum. Mahallemizin geniş bir alana yayılmış olması dikkat çekiyor. Hızla büyüyen ve gelişen bir mahallemiz var. Bu bağlamda her kapıyı çalarak ve herkese eşit mesafede olacağıma şimdiden söz veriyorum. Ben halka hizmetin hakka hizmet düsturuyla yetişmiş biriyim. Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı biri olarak çok çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!