Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

VATAN PARTİSİ: ŞEHİTLERİMİZİN KATİLİ ABD’ DİR

VATAN PARTİSİ: ŞEHİTLERİMİZİN KATİLİ ABD’ DİR
haber detay

 

 Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan yazılı bir açıklama yaparak şehitlerimizin katili ABD' dedi.
 Vatan Partisi Kırklareli İl Başkanı Erdal Demirkan yaptığı yazılı açıklamada, “şehit düşen Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet, başta aileleri olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi.ABD’ nin kara gücüm dediği ve on binlerce TIR silah verdiği PKK terör örgütü saldırısı sonucunda Irak’ ın kuzeyinde şehit düşen Mehmetçiklerimizin katilinin ABD olduğunu belirten Başkan E. Demirkan “ABD’ nin Batı Asya’ daki çıkarları, Türkiye’ nin konumu, Türkiye’ nin değişen dış politika yaklaşımı ve bölgesel problemlerde Türkiye gücünü yeterince gösterememektedir.” dedi. 
Başkan Erdal Demirkan açıklamasının devamında ; “ 1980’ lerden itibaren Türkiye’ ye maddi ve manevi açıdan büyük zararlar veren, Türkiye’ nin bölgede siyasi, askeri ve ekonomik durumunu doğrudan tehdit eden PKK terör örgütü, ABD ve AB gibi küresel güçler tarafından kollanmakta ve korunmaktadır. Bununla birlikte ABD, şımarık çocuğu Yunanistan’ da yeni üsler kurmakta ve namlularını Türkiye’ ye çevirmiş olan silahlarla donatmaktadır. Sınırımıza yürüme mesafesindeki Dedeağaç başta olmak üzere Larissa ve Girit ile Güney Kıbrıs’ taki üsler Türkiye için tehdittir. Uluslararası antlaşmalara aykırı olarak Adalar Denizi’ ndeki tüm adaları silahlandırmıştır.”
“ABD/NATO gerek karargah gerekse sahadaki manevralarında düşman ülke olarak Türkiye’ yi hedefe koymaktadır. .  ABD yetkilileri Türkiye’ nin NATO’ dan çıkarılmasını istemektedirler. Irak’ ın ve Suriye’ nin kuzeyindeki ABD üslerinin amacı Irak ve Suriye petrollerini çalmaktır ve çalmaktadır.  
Vatan Partisi olarak şehitlerimize söz veriyoruz; Vatan Savaşını zafere ulaştıracağız. Hepimize düşen görev: PKK ile devletçe ve milletçe topyekün mücadeledir. Bu nedenle Kürecik ve İncirlik üslerine el konulup ABD kovulmalıdır. Türkiye NATO’ dan çıkmalıdır dedi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!