Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KIRKSEDER EDİRNE DE

KIRKSEDER EDİRNE DE
Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği ( KIRKSEDER) Edirne'de Şairler Grubunun düzenlediği Şiir ve Müzik dinletisine katıldı.
haber detay

Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Edirne Ozan Ağacı Şairler Grubunun düzenlediği Şiir ve Müzik dinletisine Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği KIRKSEDER adına Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin İKİCAN ile birlikte yedi kişi katılım sağladı.
Edirne Lisesi'nden Yetişenler Derneği binasında gerçekleşen dinletiye Edirne Ozan Ağacı Şairler Grubu Başkanı Şair Yazar Özlem AGİRGAN'ın konuşmasıyla ve Emekli Edebiyat Öğretmeni Halil TURKAN ın sunuculuğu eşliğinde saygı duruşu ile başlandı.Ozan Ağacı Şairler Grubundan olup aynı zamanda KIRKSEDER in uzun süreli üyelerinden Metin Barbaros'un ilgisi ve gayreti görülmeye değerdi.
Etkinliğe Edirne Ozan Ağacı Şairler Grubu üyeleri ile birlikte Çevre il ve ilçelerden gelen KIRKSEDER, TESAD ve Muratlı Çığlık Grubu şairleri ve sanatçıları katılım gösterdi. KIRKSEDER üyelerinden Hakan KONYAR ve Seyit DEMİREL sanat icra ederken Alaeddin İKİCAN Mete KARAGÖL Sadettin CEVİKER ve Metin BARBAROS şiirlerini seslendirdiler. Edirne TV program yapımcısı ve sunucusu Ali AKARTÜRK, Enver Camcioglu Kartal İN, Mesut ESEN in seslendirdiği eserler izleyenlere neşeli anlar yaşattı.
Etkinlik daha sonra Kırklareli de buluşmak üzere katılımcıların vedalasmasıyla sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!