Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

“KIRKLARELİ’ DE EN ÇOK TANINAN KADIN SİYASETÇİ”

“KIRKLARELİ’ DE EN ÇOK TANINAN KADIN SİYASETÇİ”
KONDA Araştırma Şirketi'nin sonuçlarına göre İYİ parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Kırklareli’ de “En Çok Tanınan Kadın Siyasetçi” olarak tespit edildi. 
haber detay

 

28.Dönem İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Siyasette kadın temsilini arttırmak için çalışan kuruluşlardan "Ben Seçerim Derneği'nin" 2 senelik çalışması sonucu   belirlediği 20 milletvekili adayından biri seçilerek derneğin 3 Nisan Pazartesi günü Ankara’ da gerçekleşen basına açık tanıtım toplantısına davet edildi. 

Siyaset iletişimcisi Nilden Bayazıt, Akademisyen - 24. Dönem CHP  Milletvekili Binnaz TOPRAK, İş kadını - 24. Dönem CHP Milletvekili Sena KALELİ’ nin de kurucuları arasında yer aldığı Ben Seçerim Derneği, illerde yaptığı araştırmalar ve anketlerle belirlediği adayların tüm karar alma mekanizmalarında yer almalarını sağlayarak 14 Mayıs seçimlerinde kendi kadın adaylarını Meclise taşımayı hedefliyor.

Derneğin araştırma süreçlerinde paydaşı olan KONDA Araştırma Şirketi'nin sonuçlarına göre İYİ parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Kırklareli’ de “En Çok Tanınan Kadın Siyasetçi” olarak tespit edildi. 100 Yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kadın Milletvekili olmamış ilimizde Sibel PİŞKİN 2018 genel seçimlerinde İYİ Parti’ nin 2. Sıra Milletvekili Adayı idi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!