Kırklareli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

2022 Faaliyet Raporu onaylandı!

2022 Faaliyet Raporu onaylandı!
“Başkan Gerenli’den yatırım ve hizmete devam vurgusu”
haber detay

Lüleburgaz Belediyesi’nin 3 saatlik maratonla mecliste okunan 266 sayfalık 2022 Yılı Faaliyet Raporu’yla ilgili konuşan Başkan Gerenli, “Son yıllarda kamu kurumları başta olmak üzere tüm sektörleri son derece olumsuz etkileyen ekonomik koşullara rağmen, yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye, gelirlerimizi yatırıma dönüştürmeye devam edeceğiz” diyerek hizmet ve yatırımlara devam edeceklerini vurguladı.

Lüleburgaz Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptığı çalışmaları içeren 2022 Yılı Faaliyet Raporu Belediye Meclisi Nisan Ayı 1’nci Meclis Toplantısı’nda oylandı. Lüleburgaz Belediyesi’nin yaptığı tüm çalışmaları içeren 266 sayfalık Faaliyet Raporu meclis katipleri tarafından tam 3 saatte okundu. Uzun bir maraton sonucunda ise 2022 Yılı Faaliyet Raporu CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla oy çokluğuyla meclisten geçti.

“Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağız”

Planlı Kentleşme, Çevre Hizmetleri, Kültür ve Sosyal Destek Hizmetleri, Kent ve Toplum Düzeni, Kurumsal İletişim ve Gelişim, Kaynak ve Strateji Yönetimi gibi faaliyetler konusunda faaliyet raporu öncesi konuşan Başkan Gerenli, belediye personeline teşekkür etti. Başkan Gerenli, Lüleburgaz’a hizmet etmenin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak, “Aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için göreve başladığımız ilk günden itibaren bütün enerjimiz, kararlılığımız ve aynı heyecanımızla gönülden bağlı olduğumuz davamız için sevdamız Lüleburgaz için canla, başla çalışıyoruz” dedi.

Yatırım ve hizmete devam vurgusu!

Başkan Gerenli, Türkiye’de son yıllarda ekonomik koşulların her geçen zorlaştığını hatırlatarak, yaşanan tüm zor ekonomik şartlara rağmen Lüleburgaz Belediyesi’nin yatırım ve hizmete devam edeceğini vurguladı. Lüleburgaz Belediyesi’nin aklın ve bilimin rehberliğinde çevre, altyapı, kültür, sanat ve insana yönelik yatırımların nasıl arttığının 2022 Faaliyet Raporu’nda görüleceğini kaydeden Başkan Gerenli, “Son yıllarda kamu kurumları başta olmak üzere tüm sektörleri son derece olumsuz etkileyen ekonomik koşullara rağmen, yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye, gelirlerimizi yatırıma dönüştürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmayı sürdüreceğiz”

Lüleburgaz’da 2023 yılının Demokrasi ve Cumhuriyet Yılı olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatan Başkan Gerenli konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında halkımızla birlikte Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Tüm paydaşlarıyla değer katan, toplumun tüm kesimlerini kapsayan, katılımcı, demokratik, ortak akla dayalı yönetim anlayışıyla yerel demokrasimizi daha da güçlendireceğiz. Kimseyi ötekileştirmeden, dürüst, şeffaf, hesap verebilir belediyecilik anlayışı doğrultusunda planlı kentleşme, çevre hizmetleri, kültür ve sosyal destek hizmetleri, kent ve toplum düzeni, kurumsal iletişim ve gelişim ile kaynak ve strateji yönetimi faaliyetleri konusunda yürütülen çalışmalarımızı anlattığımız 2022 Faaliyet Raporumuzu meclisimizin onayına, değerli Lüleburgaz halkının takdirlerine sunuyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!