Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İYİ Parti Kırklareli Seçim Bürosu Açıldı

İYİ Parti Kırklareli Seçim Bürosu Açıldı
haber detay

İYİ Parti Kırklareli ili  Belediye Başkan Adayının seçim bürosunun açılışı partililerin katılımıyla yapıldı 
İYİ Parti Kırklareli il ve ilçe Belediye Başkan adayları ve partililer seçim bürosunun açılış öncesi Parti İl-İlçe Başkanlık binası önünde buluştu.Burada toplanan partililer davul zurna eşliğinde Parti binasından yürüyerek Cumhuriyet Caddesinde bulunan seçim bürosunun önüne geldi. Açılış konuşması,saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının İl Başkanı Volkan Akman yaptığı konuşmada,İYİ Belediyecilik anlayışla, şeffaf bir yönetim felsefesi ile, şehrimize hizmet için adayımız Ali Dermenci'yi mikrofona davet ediyorum. dedi.
İYİ Parti Kırklareli Belediye Başkan adayı Ali Dermenci de yaptığı konuşmada,Kırklareli benim ailem,Kırklareli benim evim,Kırklareli benim yuvam...Belediyecilik gönül işidir, hizmet işidir! Ve hizmetin siyaseti olmaz.Belediye Başkanı olduktan sonra da,Eşit hizmet anlayışıyla, bugüne kadar nasıl ki herkesin ALİ BAŞKANI, herkesin BİZİM ALİSİ olduysam, yine tüm hemşehrilerimizin ALİ BAŞKANI, BİZİM ALİ'Sİ olacağıma BURADAN HEPİNİZİN HUZURUNDA SÖZ VERİYORUM! İÇİN DE SİZLERDEN VEKALET İSTİYORUM.
Ben Bir hayal kurdum,Trafik ve park sorunu olmayan, yollarında, kaldırımlarında rahatlıkla yürünebilen suları içilebilen, parklarda çocukların güvenle oynadığı, cadde ve sokaklari Avrupa'ya örnek olacak kadar temiz ve nizamlı, ekonomik anlamda da gelişmiş bir KIRKLARELİ!Rabbim nasip etmeyeceği hiçbir hayali kurdurmaz!
GÖREV BENİ Çağırıyor! GÖREV BİZLERİ ÇAĞIRIYOR!
Yapacağımız çalışmalar neticesinde; sözde mutlu, özde mutsuz olan kentim, kaliteli bir yaşam alanına dönüşecek ve insanımızın yüzü gerçekten gülecek!
ÖNCELİKLE KIRKLARELİ'NİN SAHİPSİZLİĞİNE, ASLA SESSİZ KALMAYACAĞIZ!
İYİ Belediyecilik anlayışıyla, yerel kalkınma politikalarımızla, hayata geçireceğimiz projelerimiz ve bu projeleri gerçekleştirme hususunda, hangi kaynakları kullanacağımızı, şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşarak, gelişmeye ve büyümeye yönelik şehir potansiyeline, İlimizin zeki çocuklarını da katarak hep birlikte yöneteceğiz.Sevgili hemşehrilerim;100. Yılına ermiş bir devletin onurunu, gururunu taşıyan bir Başkan adayı olarak,kürsülerde Atatürk sözleri, düşünceleri konuşuluyor!Mesela; Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır." gibi örnek alması sözler Ancak sadece konuşuluyor. Fakat bu şehir, Atatürk gibi düşünerek
ONUN GİBİ AZİMLE ÇALIŞARAK YÖNETİLMİYOR!
Bazı  kürsülerden Mevlana ve Yunus Emre'den hikmetli sözler  paylaşılıyor,ne kadar güzel.."Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi işi" Ama sizler bu bakış açısıyla da yönetemiyorsunuz! Kalp kırıyor, gönül almıyorsunuz. Sizden olmayanı Ötekileştiriyorsunuz!Ancak biz Atamızın: Millet kadar büyük mükafat yoktur sözünden aldığımız güçle,Mevlana'nın, 'Gel ne olursan ol yine gel sözünü ilke edinerek LİYAKATLA-İSTİHDAMIN, NEZAKETLE-SiYASETİN, ADALETLE- MERHAMETİN, HİZMETLE-EŞİTLİĞİN BİR ARADA OLDUĞU BİR ŞEHİR İÇİN GELİYORUZ!
Siz söz verdiniz, bir yere kadar getirdiniz, kalanları biz tamamlarız! Halkımızın sevdiği, memnun olduğu her şeyin en iyisini yapmaya da devam ederiz! Pahalıya mal ettiklerinizi ucuz yapar, yanlış yaptıklarının da düzeltiriz .
ÇÜNKÜ BU ŞEHİRDE PARTİLER DEĞİL, MİLLET BÜYÜK:ÇÜNKÜ BU ŞEHİRDE AMBLEMLER DEĞİL, HEDEFLER BÜYÜK!
Bu bir hizmet yarışıdır. Önce Allah'ın , sonra sizlerin ve halkımızın  desteğiyle, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ve onun düşüncelerinin ışığında, MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KUDRET, DAMARLARIMIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
Sevgili hemşehrilerim,BİZLER Üreten bir belediye için geliyoruz, BİZLER İstihdam yaratan bir belediye için geliyoruz.Evlatlarımızın, torunlarımızın güvenle oynayacakları, eğlenecekleri alanları oluşturacak bir belediye için geliyoruz.İlimizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesi için geliyoruz.
BİZLER Sosyal bir belediye için geliyoruz Adil ve Şeffaf bir belediye için geliyoruz Proje üreten ve gerçekleştiren bir belediye için geliyoruz BİZLER "Tarihi ve Kültürel mirasına sahip çıkan bir belediye için geliyoruz BİZLER İnsan için çalışan bir belediye için geliyoruz.Çevreci ve yeşil enerji odaklı, modern bir belediye için geliyoruz.Sokaktaki can dostlarımızı koruyan, bir belediye için geliyoruz.BİZLER Gençlerimizin dertleriyle dertlenip, sorunlarını çözmek için geliyoruz .BİZ KAZANIRSAK, KIRKLARELİ KAZANIR, KIRKLARELİ KAZANIRSA, SİZ KAZANIRSINIZ!
Sevgili hemşehrilerim 31 Mart yerel seçimlerinin;Ülkemize, Ilimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor,çıktığımız bu kutlu yolda hepinizin desteklerini bekliyorum.
Bizleri bugün burada yalnız bırakmayarak geldiğiniz için de çok teşekkür ediyorum . Sağ olun, var olun! dedi.

Dermencinin konuşmasının ardından seçim bürosu davul zurna eşliğinde açıldı.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!