Kırklareli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ERDİN : "YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA"

ERDİN : "YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA"

Kırklareli CHP Milletvekili aday adayı İnş.Müh.Erdem Erdin'' Yeni Başlangıçlara Merhaba '' diyerek adaylık açıklaması yaptı.
Aynı zamanda KIrklareli ADD Şube Başkanlığı görevini de yürüten Erdem Erdin yaptığı yazılı açıklamada,
Yeni Başlangıçlara Merhaba
“Bütün iyi kitapların sonunda
bütün gündüzlerin,
bütün gecelerin sonunda
meltemi senden esen
soluğu sende olan,
yeni bir başlangıç vardır…”
Ülkemiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni bir sayfa açacak.  İkinci Yüzyıl Beyanname'mizde belirtildiği gibi "Şimdi Türkiye' nin tan vakti, gün doğuyor , umut yeşeriyor.
Cumhuriyetimizi, 100'üncü yılında demokrasiyle taçlandırma azim ve kararlığındayız."  Bunun için de  hep birlikte çalışıyorduk,  çalışacağız. Siyaseti; meslek olarak görmeden belli alanlara, belli  zümrelere hapsetmeden çarşıda, pazarda, iş yerinde, evlerde,  meydanlarda, her yerde kamusal ve kolektif bir çaba olarak görüyorduk, görmeye devam edeceğiz. İçinden yetiştiğimiz gözbebeğimiz  Cumhuriyet Halk Partisinde ve Kırklareli halkıyla  birlikte mücadele ettiğimiz STK'larda biriktirdiğimiz deneyim ve önerileri de heybemize doldurduk. Heybemizi sırtımıza vurup yola revan olduk.  Yeni başlangıçlara "Merhaba!" diyoruz. Bu kapsamda CHP Kırklareli  Milletvekili Aday Adaylığı sürecimizi resmilestirdik. Sürece ilişkin açıklama ve değerlendirmelerimize Kırklareli'mizde  devam edeceğiz . Tüm kamuoyuna duyurur, saygılarımı sunarım. dedi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!