Kırklareli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP’de Tayfun Okan Çobancık Milletvekili Aday Adayı

CHP’de Tayfun Okan Çobancık Milletvekili Aday Adayı
haber detay

Türkiye genelinde 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Tayfun Okan Çobancık da Kırklareli milletvekili aday adaylığı için CHP Genel Merkezinde adaylık başvurusunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Örgütü’nde 2018-2020 yılları arasında CHP Kırklareli İl Başkanlığı görevini de yürüten Tayfun Okan Çobancık, 22 Mart 2023 Çarşamba günü CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı’nın Geleneksel halk toplantısında da CHP Kırklareli Milletvekili Aday Adaylığını açıklayacak.

CHP Kırklareli Milletvekili aday adayı Tayfun Okan Çobancık, gazetemize yaptığı açıklamada;

“2018-2020 yılları arasında CHP Kırklareli İl Başkanlığı görevinde bulundum. Partimin geçirdiği en zor günlerde bile partimin başarısı için mücadele ettim. Şimdi Kırklareli’ne, Trakya’ya ve ülkeme Milletvekili olarak hizmet etmek istediğim için , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı oldum.

Göreve geldiğim taktirde , Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğindeki Millet ittifağı iktidarında , hazırladığım projelerim ile Kırklareli’nin ekonomi , istihdam , tarım , çevre ve sağlık konularında 20 yıldır alamadığı hizmetler için mücadele edeceğim.

Mesleki tecrübem ile üreticinin de , sanayicinin de ne şartlar ile üretim yaptığını , sorunlarını ve çözüm önerilerini çok iyi biliyorum. Halkımızın gıda güvenliği ve gıdaya en ekonomik şartlarda ulaşabilmesi için yapılması gerekenleri göreve gelir gelmez hemen yapmaya başlayacağız.

Belediye Başkanlarımız , il genel meclis üyelerimiz , muhtarlarımız ve örgütümüz ile birlikte dayanışma ve uyum içinde yapacağımız çalışmaların farklılığını , 28. Dönem süreci sonunda Parlamenter sisteme geçerken tüm Kırklareli’li hemşerilerim hissedecekler.

Bu vesile ile aday adaylığı açıklamama tüm halkımızı ve partililerimizi davet ediyorum” dedi.

CHP KIRKLARELİ MİLLET VEKİLİ ADAY ADAYI TAYFUN OKAN ÇOBANCIK KİMDİR?

Ailem aslen Kırklareli Karıncak köyüne mensuptur. Köklerimiz Bulgaristan Strandzha , Kofçaz Malkoçlar ve Kanara köylerine uzanmaktadır. Ben , babamın memuriyeti vesilesiyle 1973 yılında Konya’da doğdum. İlk , orta ve lise eğitimimi Kırklareli’de , lisans ve yüksek lisans eğitimimi Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesinde gördüm.

Meslek hayatıma GTZ projesi kapsamında Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinde , Islah Uzmanı olarak başladım. 271. Kısa dönem askerlik görevimden sonra özel sektörde hammadde satınalma süreçlerinde satınalma süreç yöneticisi olarak çalıştım.

2015-2016 yılları arasında CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığında Örgüt ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak , 2018–2020 tarihleri arasında 36. Dönem CHP İl Başkanı ve Kurultay Delegesi olarak partimde görev yaptım.

 Evli ve iki kız babasıyım.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!