Kırklareli
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Değiştirmek için değil, güzelleştirmek için geliyoruz

Değiştirmek için değil, güzelleştirmek için geliyoruz
haber detay

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Büşra Taşkın gazetemize gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Taşkın yaptığı açıklamada,31 Martta yapılacak yerel seçimlerde Bağımsız Belediye Başkanı olarak adayım.Bu yola girdim kazanayım yada kaybedeyim fark etmiyor bir yola girdim ve bu yolumu tamamlamak istiyorum dedi.
Taşkın AKP den aday oldum ama  gösterilmedim diye pes edecek değilim. Pes etmeden devam ediyorum, pes etmedim etmeyede niyetim yok kararlıyım ifadelerini kullandı.Taşkın seçim sloganı olarak  "Değiştirmek için değil güzelleştirmek için Geliyoruz sloganıyla yola cıktım.Kadın olarak tek başına mücadele ettiğini,  bir kadın olarak kahve kahve, sokak sokak gezdğini ve gittiği yerlerde  sıcak kanlı bir şekilde karşıladığını ve sevildiğini söyledi. 30 senedir Kırklareli'nde ikamet ettiğini  halkın  secer yada seçmez o hakımızın kararı ama  ben bunca yaşıma kadar hiç bir destek almadan projeler yaptığını ve bir çok kişinin hayatına dokunduğunu ve ve porjelerine devam edeceğini söyledi . Sadece Seçim zamanı değil her zaman halkının yanında olacağını ve ellerinden tucağını söyledi.
24 Şubat cumartesi günü yapılacak olan  Engelli hayatın ritmini yakalamaya engel olmaz Engelsiz bir hayata  birizimle dokunmaya var mısın? Yardımlaşma ve dayanışma kahvaltısına sponsor olduğunu ve orada projelerini açıklayacağını ve oradan gelen gelirle Pilastik kol ve baçak yapılacağını sadece sponsor olduğunu engenlli bireylerin engellis yaşaması için her zaman destek olacağını söyledi .

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!