Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ŞENOL il Kadın Kolları Başkanlığına atandı

ŞENOL il Kadın Kolları Başkanlığına atandı
haber detay

CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığına Genel Merkez tarafından  atama yapıldı ve il Kadın Kolları Başkanı ile yönetim yendiden belirlendi.
CHP Kırklareli İl Başkanlığında bugün saaat 15.00 te yapılan basın açıklaması ile İl Başkanı ve yönetim basına tanıtıldı.
CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Gökben Şenol yapığı basın açıklamasında,Sevgili yol arkadaşlarım,  15.02.2024 Perşembe günü itibariyle CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığına atanmış bulunmaktayım. İlimize ve ailemize hayırlı olmasını diliyorum.Sınıflar arası uçurumun her geçen gün arttığı, derin yoksulluk ile yüz yüze geldiğimiz, doğal afetlerin kalıcı manevi tahribatlara sebep olduğu, kişisel hak ve özgürlüklere saygının kalmadığı, gerçek değerlerin unutturulduğu, doğadaki her türlü canlının, ağacın, suyun, kadının ve çocuğun yaşam hakkının elinden alınmaya çalışıldığı ülkemizde unutmayın ki en ağır bedeli elbette kadınlar ödüyor.Ev ekonomisine katkıda bulunmak için istihdama katılan, çağdaş dünyanın getirilerine ayak uydurmaya çalışan, biri bin yapan, üreten de kadın;Çocuğunun beslenme çantasına yiyecek koyamadığı için çocuğunu okula gönderemeyen, erkek şiddetine uğrayan, sesi kısılmaya çalışılan, ötekileştirilen, kotalara sığdırılmaya çalışılan da kadınlar…Özetle, sevinci ve kederi aynı bedende hissedip yaşayan hep kadınlar…
Ama bir kez daha hatırlayalım!
Sudan’da Kandaka Devrimi’nde, İran’da Mahsa Amini protestolarında,  orman kıyımına dur demek için Akbelen’de, taş ocaklarına karşı İkizdere’de ve daha birçok yerde kadınlar, direndiler, yeniliklerin ve devrimlerin öncüsü oldular.Tüm bu cesaret gerektiren ve bizlere ilham olan öncüllerden hareketle, kadınlara açık çağrıda bulunuyoruz!
Gelin, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir araya gelelim. Hak verilmez, alınır değerli arkadaşlarım. Kapıları aralayan biz olalım, bu hakkı kendimiz yaratalım çünkü bizler en iyisini hak ediyoruz.
Biliyoruz ki kadın toplumun en etkili, yönlendirici ve birleştirici unsurudur. Kadının müdahil olmadığı hiçbir sosyokültürel ve siyasal hareket başarıyı yakalayamaz. Kirklareli’min aydın yüzlü kadınları gelin bir olalım birlikte olalım. İlk hedefimiz önce yerel seçimler de merkez ve tüm ilçelerimiz de 6 oklu bayrağımızı dalgalandıralım. En kısa sürede de iktidar yürüyüşüne başlamak olucak.
Modern Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de vurguladığı üzere, “Dünyada her şey kadının eseridir.” dedi.
 CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Gökben Şenol'un yaptığı açıklamaya göre, CHP Kırklareli İl Kadın Kollları yönetimi Aynur Mayda, Ayten Ergi,Deniz Öztekin,Figen Özbay, Gönül Kurt,Gözde Düzyol,Gözde Özel, 
Hayriye Hasırcıoğlu, Hikmet Demirbaş, Hürmüz Oran, Nalan Döner, Nevin Akkoyun, Nursel Aldemir, Seyhan Sansar ve Şükran Türkyılmaz'dan oluştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!