Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Çizdiğimiz Yol Belli

Çizdiğimiz Yol Belli
İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Nagihan Alpsoy Özçelik Genel Merkez tarafından belirlenen il- ilçe seçim takvimiyle ilgili açıklamada bulundu.
haber detay

Her zaman olduğu gibi bu tür seçimlerin dinamik bir yapıya kavuşmak adına önemli olduğunu belirten Başkan Özçelik kısa süre içerisinde yapılacak seçimlerde İYİ Parti teşkilatlarının çok daha güçlü bir hale geleceğine inandığını söyledi.
Amacımız ülke yönetimine talip olmaksa çok daha aktif olmak gerekiyor diyen Bakan Nagihan Özçelik  “ Biz Kırklareli Merkez ilçe teşkilatı olarak hedefimiz Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin çizdiği yolda ilerleyerek hem yerel de hem de genelde ülke yönetimine talip olmak. Bu bağlamda yapılacak olan teşkilat içerisindeki seçimlerinde son derece önemli olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bizlerde bu doğrultuda her zamandan çok daha fazla çalışarak teşkilatımızı aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Yolumuz ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin belirlediği hedeften ayrılmadan çalışmak hatta çok çalışmaktır” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!