Kırklareli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

T.C. Ziraat Bankası’ndan, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a “Hayırlı olsun” ziyareti

T.C. Ziraat Bankası’ndan, KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a “Hayırlı olsun” ziyareti
haber detay

T.C. Ziraat Bankası Trakya Bölge Yöneticisi Murat Öztürk ile T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Yöneticisi Kürşat Düzen, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret ederek, tekrardan seçilmelerinden dolayı “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Oda olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

T.C. Ziraat Bankası Trakya Bölge Yöneticisi Murat Öztürk, banka olarak her zaman Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin ve Kırklareli esnafının yanında olduklarını belirterek, her türlü çalışmada birlikte çalışabileceklerini ifade etti.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı T.C. Ziraat Bankası Trakya Bölge Yöneticisi Murat Öztürk ile T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesi Yöneticisi Kürşat Düzen’e teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!