Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP Kavaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

CHP Kavaklı Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı
haber detay

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP ) Kavaklı  Belde teşkilatının seçim bürosunun tanıtımı ve  açılışı yapıldı.
CHP seçim bürosu 15 Şubat Perşembe günü saat 19:00 da  yağan yağmur altında açılışı yapılan seçim koordinasyon merkezine partililer ve Kavaklı halkı yoğun ilgi gösterdi.
CHP Kavaklı Belediye Başkan adayı Ufuk İn açılış konuşmasında, Gençlik Kollarından başlayan siyasi yaşamıma ve partimin her kademesinde görev aldığım CHP de siyaset yapmaktan büyük onur duyuyorum.Bugün İtibariyle hizmet yürüyüşümüz Kavaklı Beldemizde değişiklik için  resmiyete dökülüyor.22 yıldan beri Partimin gençlik kolları ile İl Genel Meclis üyeliğine kadar her kademisinde görev yaptım ve bunun onurunu ve gururunu yaşadım. Bunun yanında yine sizlerin desteği ile Kırklareli Barajı sulama Kooperatifi Başkanlığı görevine seçildim. Bugünden itibaren de seçim büromuzun açılışı ile hem partimizin hemde  Kavaklı'da yaşayan hemşerilerimizin de isteğiyle görevlerinin en gururlusu olan CHP Kavaklı Belediye Başkanlığı  görevine adayım dedi.
İn konuşmasını bu güne kadar Kavaklı da görev yapmış Belediye Başkanlarına da yaptıkları hizmetleri nedeniyle de kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum diyerek tamamladı.
CHP Merkez İlçe Başkanı Av.Cem Cevahir Yarım, CHP İl Başkanı Av.Bora Terzi, CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ile Fahri Özkan'ın konuşmalarının ardından Kavaklı Beldesi CHP seçim koordinasyon merkezinin kurdelasının kesilmesinin ardından etkinlik sona erdi.
Seçim bürosunun açılması nedeniyle yapılması planlanan konser de hava muhalafeti nedeniyle iptal edildi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!