Kırklareli
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama

CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına atama
haber detay

CHP Kırklareli İl Gençlik Kolları eski Başkanı Vahit Balkan'ın istifa etmesinin ardından Feyyaz Mert Dülger Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanlığına  atandı.
CHP Geleneksel Çarşamba toplantısında Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul tarafından duyurulan atama kararı sonrası Feyyaz Mert Dülger söz alarak partililere hitaben bir konuşma yaptı.Oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Dülger partililere hitaben yaptığı konuşmada,Merhabalar sayın il başkanım merkez ilçe başkanım, Pınarhisar İlçe Başkanım,  çok değerli Cumhuriyet Halk partililer, değerli basın emekçileri,sizi en içten duygularımla selamlıyorum. Öncelikle kendimi sizlere tanıtmak istiyorum.Ben Feyyaz Mert Dülger 1993 Kırklareli doğumluyum. 20 yaşından beri Parti üyesiyim. Pınarhisar Gençlik Kolları Başkanı olmak üzere ilçe yöneticiliği ve gençlik kolları Kurultay delegeliği görevlerinde bulundum. İl Gençlik Kolları başkanımız Vahit Balkan'ın istifa etmesi   sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından Kırklareli İl Gençlik Kolları başkanlığını atanmış bulunmaktayım.Yaptığı çalışmalar ve emekleri için başkan  ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum.  Seçim sürecine  girdiğimiz bu günlerde her genç arkadaşım gibi ben de çok heyecanlıyım. 20 yıldır baskıcı  rejimin son günlerini yaşıyoruz. Önümüzdeki  genel seçimde hata yapma şansımız yok .Üstümüze ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bugünden itibaren görevi devraldımı biliyorum .Sizlerle  iktidar mücadelesinde yol vereceğim için iktidara yürüyeceğimiz  için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum . Değerli partililerim ,ayrıca yönetim ile birlikte başta   üniversitelerde okuyan tüm genç arkadaşlarımız ile birlikte seçim süreci boyunca sahada olacağız, arkadaşlarımız ile iletişim halinde iktidar yolunda onlarıda  bu süreçte aramızda onları da katarak  iktidar yolunda  birlikte  omuz omuza yürüyeceğiz .Beni dinlediğiniz içinde ayrıca  teşekkür ederim dedi.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Feyyaz Mert Dülger in konuşmasının ardından söz alan parti üyesi Ertuğrul  Karaklavuz kendisinin Kırklareli CHP İl Gençlik Kolu olarak burada son atanan İl Gençlik Kolu Başkanını tebrik ediyorum  dedi .

Kırklareli CHP il Gençlik Kolu Başkanı  Feyyaz Mert Dülger 'in  konuşmasının ardından Kırklareli'nin ilk CHP Gençlik Kolu Başkanı Ertuğrul Karaklavuz'un elini öpmesi ve birlik mesajı partililer tarafından ayakta alkışlandı.  

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!