Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP DEMİRKÖY VE İĞNEADA SEÇİM BÜROLARI AÇILDI

CHP DEMİRKÖY VE İĞNEADA SEÇİM BÜROLARI AÇILDI
haber detay

CHP, Demirköy ilçesi ile İğneada Beldesi seçim koordinasyon merkezlerinin açılışları yapıldı.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerden CHP’den Demirköy ilçesi Belediye Başkan adayı olan Mehmet Şenay'ın Demirköy ilçesinde seçim koordinasyon merkezi partililerin katılımıyla gerçekleşti.
CHP Demirköy ilçesi seçim bürosunun açılışı Demirköy ilçe Başkanı Eriş Dikmen'in konuşması ile başladı.Dikmen  gelenleri ve partilileri selamlayarak başladığı konuşmasında, biliyorsunuz parti olarak bir sloganımız var.Ve ''İşimiz GücümüzTürkiye sloganımızı biz İşimiz gücümüz Demirköy'' olacak sloganı ile gireceğimiz bu yarışta 25 yıldır alamadığımız Belediye Başkanlığını bu kez Demirköy'ün ''Bizim Mehmet, Dürüst Başkan, Doğru Hizmet''sloganı ile bu kez çok çalışarak seçim alacağımız inanıyorum kendisine başarılar diliyorum dedi.
Kırklareli Milletvekli Fahri Özkan'da konuşmasında. buraya gelmeden önce esnaf ziyareti yaptık ve Esnaf bu kez kararını vermiş ve Mehmet Başkanı şimdiden tebrik ediyor ve kendisine hayırlı olsun diyorum dedi.
Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu da konuşmasında, Demirköy benim içimde bir uhte kaldı.Neden böyle dedim çünkü 25 yıldır çeşitli nedenlerden dolayı o yada bu nedenlerden dolayı burada seçimi alamadık.Ama az önce Fahri vekilimde söyledi birlikte esnaf ziyareti yaptığımızda esnafın kararını verdiğini gördük.Çünkü çoklu adaylı bir yerel seçimde  Mehmet Başkan'ın aradan çıkma ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum dedi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise konuşmasında,Demirköy bu kez olacak ben buna yürekten inanıyorum.Çünkü Demirköy adayının öncelikle adı Mehmet.Kendisini yıllardır dürüst ve partinin her kademesinde görev almış biri olarak tanıyorum ve kendisi herşeyine kefil olduğum bir kardeşimdir.Mehmet Başkanımın seçimi almasına az bir zaman kaldı zaten alacak. Bakın Belediye ile seçim bürosu arasında bir bina var mesafa bitecek ve Demirköyün efsane Başkanı Sedat ağbimiz gibi 25 yıl aradan sonra bu seçimi alacak.Mehmet Başkanımda Demirköy'ün efsane Başkanı Sedat Özgül gibi olacak.O da  zaten bize bakıyordur.Ben kendisine ve meclis üyesi arkadaşlarına şimdiden hayırlı olsun çünkü 25 yıl bekleme sırası rakiplerde olacak dedi.
CHP Demirköy Belediye Başkan adayı Mehmet Şenay da konuşmasında,Önümüzdeki yerel seçimlerde en büyük Demirköy  iddiamız halkımızı sosyal demokrat Belediyecilik anlayışı ile tanıştırmak olacaktır.Bu yüzden ekip arkadaşlarımla birlikte durmadan, yorulmadan çok çalışmak olacaktır.Bu süreçte bize dstek veren güç katan  herkese çok teşekkür ederim.DEMİRKÖY benim dünüm, yarınım, geleceğim ve ailemdir. Onun için DEMİRKÖY ilçesine hizmet etmek bir onur, bir şereftir.Demirköy ile ilgili projelerimizi hayata geçirmek için gün sayıyoruz dedi.
CHP Demirköy İlçe seçim bürosunun açılışının yapılmasının ardından CHP heyeti topluca iğneada Belde teşkilatının seçim bürosunun açılışı için İğneada da buluştu .
 CHP İğneada seçim Koordinasyon Merkezi CHP Kırklareli Milletvekilleri Fahri Özkan,Vecdi Gündoğdu ve Kırklareli  Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun konuşmasının ardından İğneada Belde Belediye Başkanı ve 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olan Tahir Işık konuştu.
İğneada Belediye Başkanı Işık konuşmasında,3 dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptım.Bu son dönemim ve bir daha aday değilim.Bu güne kadar iktidardan tek kuruş yardım almadım.Yaptıklarımız tamamen kendi öz kaynaklarımızandır..Görev yaptığım dönem içinde 800 dönüm araziyi imara uygun hale getirdik.Ve iki katlı binalara Turizm ve depreme dayanıklı hale getirdik.Çevre ve sokak hayvanları ile ilgili ciddi çalışmalarımız oldu.1200 üzerinde kayıtlı köpeğimiz var.Geçen sene 350 bu sene 420 kontrollü kısırlaştırma yaptık.Şimdide Demirköy Orman İşletme ve Belediyemizce ortaklaşa çalışma sayesinde bir başıboş köpeklerle ilgili bir barınma tesisi yapacağız bununda müjdesini veriyorum.dedi.
Yapılan konuşmaların ardından kesilen kurdele ve ikramların ardından etkinlik sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!