Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

AŞKIN: KIRKLARELİ'NDE TİP'Lİ ARKADAŞIMIZA FAŞİST SALDIRI YAPILDI

AŞKIN: KIRKLARELİ'NDE TİP'Lİ ARKADAŞIMIZA FAŞİST SALDIRI YAPILDI

TİP üyesi Uğur Celep'in Kırklareli'nde  kimliği belirsiz kişiler tarafından gece yarısı darp edilmesinin ardından TİP Kırklareli  İl Örgütü bir basın açıklaması yaptı.
TİP Kırklareli  Seçim bürosunda milletvekili ve partililerin de katılımıyla yapılan basın açıklamasını TİP Kırklareli İl Başkanı Ozan Aşkın okudu.Aşkın okuduğu basın açıklamasında,
Seçimlerin yaklaşmasıyla kaybedeceğini anlayıp panikleyen iktidar mensupları 7 Mayıs'ta Erzurum'da başlayan ayrımcılık ve faşizan tutum dalgasını ilimiz Kırklareli'nede taşımışlardır.
 Arkadaşımız ve parti üyemiz Uğur Celep 8 Mayıs akşamı gece 23.30 civarında, özellikle takip edilerek planlı bir şekilde yaklaşık 15-20 kişilik kimliği belirlenemeyen ancak hakkımız tarafından çok iyi bilinen kişilerce tek başına alçakça ve zalimce  bir saldırıya uğramıştır. Arkadaşımız ve sığındığı pastanedeki çalışanların kolluk kuvvetlerini aramasına rağmen olay yerine intikal etmemeleri sonucu Uğur partili arkadaşlarımızca hastaneye götürmüştür. Arkadaşımızın acilen hastaneye götürülmesi sonrasında, gözlerinde, alnında, kulaklarında, ensesinde, kaburgasında ve vücudun çeşitli diğer bölgelerinde ciddi derecede darp izleri gözlenmiştir. Uğur'un hastane süreci devam etmektedir yapılan saldırı öldürmeye teşebbüs izleri taşımaktadır. Genel Başkanımız Erkan Baş arkadaşımız Uğur ÇeleP'i şahsen arayıp geçmiş olsun dileklerini belirterek sürecin hukuki  takipçisi olacağımızın altını çizmiştir.
 Dün şehrimizde Saray rejiminin yaptığı mitingde hakkımıza da bizlere karşı çok rahat bir şekilde ''Ölürüz de öldürürüz de ''  diyenlere ses çıkarmayanlar, Bugün de bu saldırının en büyük sorunlarıdır. Bu saldırı sadece Türkiye İşçi Partisine değil, yüreği demokratik hak ve özgürlükleri için çarpan ve mücadele eden tüm toplumumuza verilmek istenen bir göz dağıdır. Ülkemizin her yanına yayılmak istenen bu saldırı ve provokasyonlarına rağmen Türkiye işi Partisi'nin halk ve kucaklaşmasını engellemeyecekler, asla başarılı olamayacaklardır. Geldiğimiz bu noktada bize ve ülkemizdeki demokrasi savunucularına  yapılan saldırılar bizi asla yıldırmayacaktır.
 Burada tekrar söylemek isteriz ki; yaşadığımız tüm olayların doğrudan ve yalnızca saray rejimi ile ilgisi vardır. Çünkü, üç kişiyi yan yana yürürken görse ''müdahale emri'' verenlerin işlerine gelince 3 maymunu oynamasıyla  ilgisi vardır.
 Son söz olarak Türkiye Sosyalist hareketinin inadına ve iradesine karşı kelepçe vurmaya çalışanlar bu emellerine asla ulaşamayacaklar ve bizi yıldıramayacaklardır dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!