Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Aşık Veysel Ölümsüzlüğünün 51.Yılında Kırklareli'nde Anıldı.

Aşık Veysel Ölümsüzlüğünün 51.Yılında Kırklareli'nde Anıldı.
haber detay

Kırklareli Belediye Başkanlığının katkılarıyla Aşık Veysel  ölümsüzlüğünün 51. Yılında Kırklareli'nde düzenlenen etkinlikle anıldı.
Kırklareli Berrak Ozanlar tarafından düzenlenen etkinlik 21 Mart Perşembe günü saat 20:30 da Kırklareli Belediyesine ait Atatürk Kültür Merkezinde (AKM ) de  yapıldı.
Programın açılış konuşmasında Aşık Veysel'in hayatı ve eserlerinin slayt sunumu ile anlatılmasının ardından Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu yaptığı bir  konuşmada yaptı.
Kesimoğlu,Kırklareli Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman kültürel etkinliklere destek verdik vermeye de devam edeceğiz.Bugün bu etkinlikte aranızda olmayı çok isterdim çünkü birbirinden değerli sanatçılarımızın ünlü ozanımız Aşık Veysel'in şarkılarını en güzel bir şekilde seslendireceklerinden eminim.Ancak önceden planlanan seçim gezimiz nedeniyle sanatçılarımızı izleme şansım olmayacak. Ben sanatçı dostlarımın ve  bu salonu dolduran sanatsever Kırklareli halkının beni anlayışla karşılayacağını umuyor ve herkese iyi eğlenceler diliyorum dedi.
Kesimoğlu konuşmasının ardından sanatçılara çiçek sunumu yaptı ve salondan ayrıldı.
Aralarında birbirinden değerli Ozanların yer aldığı Hasan Öztürk ( Ozan Berraki) Beytullah Arabacı ( Ozan Tekfuri) ,Durani Kocaga, Erdoğan Percimli , Mustafa Ozan (Ozan Kelami) dan oluşan Berrak Ozanlar grubu ünlü Ozanımız Aşık Veysel'in birbirinden değerli eserlerini iki bölüm halinde Kırklareli Sanat Severler için seslendirdiler.
Sanatçıların ünlü Ozan Aşık Veysel'in Uzun İnce bir Yoldayım ve Dostlar Beni hatırlasın başta olmak üzere diğer eserlerini seslendirmesinin ardından biten etkinliğe katılan Kırklareli'li sanatseverler şarkılara eşlik etti ve etkinlik sonucu sanatçıları ayakta alkışladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!