Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Yaptık, Yine Yaparız

Yaptık, Yine Yaparız
Kırklareli Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim gezilerinde dün akşam Demirtaş ve Yayla Mahalle sakinleri ile buluştu.
haber detay

Kesimoğlu seçim bürosundan başlayan ve yüzlerce partilinin katılımı ile sloganlar eşliğinde yaptığı yürüyüşle  Demirtaş mahallesine geldi.Kesimoğlu'nu Demirtaş mahallesinde muhtarlık binası önünde kendisini meşalelerle karşılayan vatandaşlarla buluştu.Seçim otobüsünün üstüne çıkarak meydanda kendisine bekleyen vatandaşlara hitap eden Kesimoğlu,Bu güne kadar ne söz verdi isek yaptık.Çünkü siyaset mert adamların işidir.Ben başka adaylar gibi partimi gizlemedim, amblemim ve partim belli.Ben Atatürk'ün kurduğu bir partinin CHP nin adayıyım.Malum adayın partisi, amblemi yok. Bakın seçim otobüsümüzün üstünde genel Başkanımın resmi ve meydanlarımızda CHP amblemli bayraklarımızla sizlerin huzurundayız.Biz her akşam halkımızla  meydanlarda buluşuyoruz. Ensar vb. vakıfların peşine takılmış olan başkaları bizim gibi yapamaz.Gizlenirler.Bakın bizler kendi partimizin gurur verici kırmızı beyaz bayrağı, altı oklu amblemi, Genel Başkanı Özgür Özel ve kurucu Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleri altında gelecek 5 yılda yapacaklarımızı konuştuk! 
Nasıl Kırklareli’mize Kapalı Pazarı kazandırdıysak, nasıl Katlı Otoparkı kazandırdıysak, nasıl 1.6milyon ziyaretçi ağırlayan Atatürk Evi gibi müzeleri kazandırdıysak aynı o şekilde önümüzdeki süreçte de Tüm alt yapımızı yenileyeceğiz.Tüm içme suyu şebekemizi yenileyeceğiz,Tüm yollarımızı yenileyeceğiz bu işler zor işler, fedakarlık ister, ama mecburuz. Yapmak zorundayız ki 60-70 sene arkamıza bakmayacağız dedi.,Kesimoğlu Demirtaş mahallesindeki konuşmasının ardından yine kortej eşliğinde Yayla Meydanında vatandaşlarla buluştu.
Yayla mahallesinde '' Kara sevdamız Hoş geldiniz'' pankartları ile karşılanan Kesimoğlu,Konuşmasına şehidimiz Anıl Yalap için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından yaptığı konuşmada,Kırklareli'mizde yaşayan her kesimin sorunları olduğu gibi emeklilerinde sorunları var ve en mağdur olan kesim olduklarını biliyorum ve onlarla ilgili projelerimiz ve bütçemiz hazır.Emekli kart ile her yıl bütçemizin %2,5’ini emeklilerimize nakit ödeyeceğiz dedi.Görev yaptığımız süre içinde ırk, dil, din, ayırımı yapmadık.Roman kardeşlerimizle birlikte Kırklareli halkına hizmet ettik.Kırklareli Belediyesinde çalışan roman kardeşlerimiz kadar başka kurumda çalışan varmı diye sordu?.Keşke daha fazla çalıştırma şansımız olsa ama şartlarımız sınırlı dedi. 
Kesimoğlu konuşmasında şehrin dışında geniş yollu, ayrık nizam, kuvvetli altyapılı, otoparklı, geniş yollu ve bol sosyal donatı alanları dolu yeni imar alanları açacağız,4 yeni Belediye Sosyal Tesisi açarak emekli ve öğrencilerimize uygun fiyatlı yemek imkanı sunacağız,.ATAGAR’ı tamamlayıp eski otogar alanının yarısını yaşam vadisi, yarısını içinde Akademi Kırklareli barındıran bir AVM ile buluşturacağız,
2 yeni gençlik merkezimizle içinde kütüphane, ücretsiz internet olan sosyal alan yaratacak, bu tesisleri sınav dönemlerinde ücretsiz 24 saat açık tutacağız dedi..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!