Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ZAFER PARTİSİ'NDEN ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYÜŞ

ZAFER PARTİSİ'NDEN ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYÜŞ
haber detay

Zafer Partisi Kırklareli  İl Teşkilatı şehitler için yürüdü
Zafer Partisi Kırklareli İl Teşkilatı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde ve Hakkari’deki şehitler için yürüyüş düzenledi. 
Yürüyüş Zafer Partisi İl Başkanlığı’nda başladı ve   Cumhuriyet Cad- Fevzi çakmak Bulvarı - İstasyon Caddesini müteakiben  sloganlar eşliğinde Özgürlük ve Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk anıtının önünde son buldu.
Özgürlük ve Demokrasi meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İl Başkanı Mehmet Ataman tarafından basın açıklaması okundu.Ataman okuduğu basın açıklamasında ,
Kırklareli Zafer Parti teşkilatı olarak çarşılarımızla, esnaflarımızla birlikte, gençlerimizle birlikte Milli hassasiyeti hatırlatmak için yürüdük. Bir kez daha Allah rahmet eylesin şehitlerimize. Mekanları cennet olsun. Bununla ilgili ülke olarak sadece Kırklareli değil, tüm ülkede birçok yerde zafer partisi İl teşkilatları yürüyüşler düzenliyor, hassasiyeti vurguluyoruz. Bazı kişiler “ülkedeki Karadeniz'i de Trakya'sı da çok rahat olmasın” diye demeç veren bazı partilerin bazı kişilerine bir hatırlatma yapıyoruz. Biz Kırklareli olarak evet rahat ve huzurlu, mutlu değiliz ama dimdik ayaktayız. Kimse bizim ülkemizde bizi tehdit etmesin. Allah şehitlerimize bir kez daha rahmet eylesin dedi .

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!