Kırklareli
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

YENİCİ: '' ADAYIM '' DEDİ

YENİCİ: '' ADAYIM '' DEDİ
haber detay

Kırklareli'nin  tanınmış ailelerinden ve siyasetçilerinden  olan Melek Toklucu Yenici, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırklareli Atatürk Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.
Melek Toklucu Yenici gazetemize yaptığı açıklamada, Atatürk mahallesinde yaşayan biri olarak   sorunları yakından bildiğini ifade ederek ”Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu önemli günlerde,  bir Cumhuriyet kadını olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan borcumuzu yerine getirmek ,okuyan, çalışan değişimi ve gelişimi takip eden, kendini sürekli yenileyen biri olarak Atatürk  mahalle muhtar adayı olmaya karar verdim. dedi.
Toklucu açıklamasında ilk, ortaokulunu Konyada okuduğunu, Bir Anne, bir kadın olarak  mücadele etmenin gücünü, pes etmemeyi biliyorum.İnsanları dinlemeyi ve onları anlayıp empati kurabilmeyi biliyorum.Dertlerini dert edinmeye, mutluluklarında yanlarında olmaya talibim.
  Muhtarlık; Yerel yönetimlerle bir köprü olması ve mahallenin ihtiyaçlarını, taleplerini bir üst yerel kurumuna iletmek ve taleplerin gerçekleşmesi için sonuna kadar mücadele etmek demektir. Bende bu mücadeleyi sonuna kadar vereceğim.
  Mahalle sakinleri ile el ele verip sorunları tespit ederek, çözüm üreterek, birlikte yöneterek mevcut sorunları çözmeye talibim.
  Mahallemizdeki gençlere daha fazla fırsat yaratmak, mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağım ve her zaman sizin yanınızda olacağımın sözünü veriyorum.Emekli bir Atatürk kadını olarak 24 saat görev anlayışı ile Atatürk mahallesi mahalle muhtar adayıyım.” dedi
Toklucu açıklamasında, 1961 Giresun doğumlu olup babamın işi nedeni ile çocukluğum Türkiye'nin çeşitli illerinde gecti.1978 yılında kırklareli'ne evlendim.45 yıldır Kırklareli'nde yaşıyorum. İki kız bir erkek üç çocuk annesiyim.İki tane torunum var.Amacım kalan ömrümü mahalle halkına hizmet ederek geçirmek isterim dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!