Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Yaşanabilir Bir Dünya, Sağlıklı Bir Gelecek İçin

Yaşanabilir Bir Dünya, Sağlıklı Bir Gelecek İçin
  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile TEMA Tekirdağ İl Temsilciliği yürüttükleri ortak bir çalışma ile 350 fidanı toprakla, 350 öğrenciyi fidanlarla buluşturdular.
haber detay


 TEMA Tekirdağ il Temsilciliği tarafından yürütlen prje kapsamında Eğitimin duvarlar dışında yapılacak en güzel çalışması olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile orman haftası ve su günün de  doğamızın, canlıların en güzel  görüntüsü; yeşillik ve çocuklar bir aradaydı. 
 Yapılan açıklamada etkinliğe  katılan  okul ve öğretmenler ise, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu (Ece Aydoğdu)- Mevlana ilkokulu (Gülten Gündüz- Ebru Yazmış-Ayşe Sancar) Barboros Naki Bilge İlkokulu (Cevahir Öztürk- Sevgi Çeri) 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu  ( Kader  Şengül   TEMA Vakfı Hürriyet mh sorumlusu- Perihan Özen)    Ticaret ve sanayi odası ilkokulu   ( Nurten Duman ) Hüseyin Pehlivan İlkokulu ( Hasan Aydın) Öğrenci, Öğretmen ve katılım sağlayan  tüm doğa severler, bu güzel bir çalışmada oksijen hepimize  gerekli dediler. 
  TEMA  Vakfı Tekirdağ İl Temsilcisi Filiz Özkaynak Dikdönek yaptığı açıklamada, İlimiz , ülkemiz , Gezegenimiz ve geleceğimiz adına sorumluluklarımız var. İklim değişikliğine önlem, ısı artışının azaltılması, gıda yoksunluğuna tedbir alınması, su kıtlığı çekmemek adına, doğamızın  korunması, çevrenin  güzelleşmesi  için  yaptığımız etkinlikte görev alan TEMA gönüllüsü çocuklarımıza, öğretmenlerimize, katılımcılara,  bu etkinlikte büyük emek veren  her türlü tedbiri aldıran Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanı Deniz Dogan ve ekibine   çocuklarımızla birlikte Ağaç diken Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederim dedi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!