Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

YARIM CHP'NİN YENİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI OLDU

CHP Merkez ilçe Başkanı Cevahir Cem Yarım mazbatasını alarak göreve başladı.
Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan  Merkez İlçe Olağan kongresinde beyaz liste ile seçimi giren ve kazanan CHP'nin yeni Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım bugun Kırklareli Adliyesinden mazbatasını aldı.
CHP Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım ve partiler saat 11.00 de Adliye binasında toplanıp il seçim kurulundan mazbatalarını alarak CHP nin geleneksel Çarşamba toplantısına katıldılar.
Merkez İlçe Başkanının mazereti nedeniyle katılamadığı Çarşamba toplantısının açılış konuşmasını CHP Kırklareli İl Başkanı Gürcan Saatçı yaptı.Saatçı konuşmasında CHP olarak ilçe kongrelerimizi tamamladık.Son yaptığımız Merkez ilçe kongresinde Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Cevahir Cem Yarım arkadaşımızı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.Bizlerde il yönetimi olarak il kongre tarihini belirlemek için toplanacağız.Gündemimizde il kongresinin belirlenmesi var.Ancak  salonların düğün sezonu olması nedeniyle hafta sonu dolu olması kongremizin hafta içi yapılma ihtimali de oldu.Bunları değerlendirip üyelerimizi bilgilendireceğiz dedi.
CHP nin yeni seçilen Merkez İlçe Başkanı Cevahir Cem Yarım'da konuşmasında, İl Başkanına Teşekkür ederek İl Başkanım Kıymetli partilerimiz böyle güzel yüzleri görmek  evvela içimi ısıttı. Hoş geldiniz, genç bir ekibiz. Konuşulacak çok konu var, söylenecek çok söz var ama bugün bir sohbet havasında geçmesini  temenni ediyoruz. Çünkü yolumuz çok meşakkatli, işimiz çok zor. Geldiğimiz noktada  ülkemizin içinde bulunduğu karanlık maalesef bizleri tedirgin edici boyuta geldi. Yakın zamanda bir seçimimiz var   bu yerel seçimle alakalı şimdiden  gerekli tedbirleri ve önlemleri almamız gerekiyor.  Seçim çalışmaları yapmamız gerekiyor. Bu konularda projelerimiz var ama gün  o gün değil diyelim bir sohbet havasıyla konuşalım istiyorum. Siz  büyüklerimizin önerileriyle başkanlarımızın da önerilerini  dikkate almak suretiyle varsa onlarıda dinlemek isteriz Ama bunun yanında da hemen kısa bir şekilde eğitim hakkından bahsetmek istiyorum.Biliyorsunuz ki okullar açıldı. Milyonlarca gencimiz zilin  çalmasıyla birlikte maalesef bu haktan mahrum  kaldı.  Mahrum kalıyor, ne yazık ki mahrum da kalacak..  Maalesef bir lise öğrencisinin şu anda ki eğitim masrafı daha hiçbir şey yapmadan 12 bin lira 12.000 lirayı aşmış vaziyette.12.000 liradan bahsediyoruz.Bu sadece bir lise öğrencisi için. Anayasada  yazılı bir sosyal hukuk devletinde Anayasamızın 41 ya da yanılmıyorsam 42.maddesi  eğitim hakkından bahsediyor. Ama geldiğimiz noktada eğitim hakkından mahrum olan bir sürü  gencimiz var.İlk günün heyecanı ile  ben böyle bir giriş yapmış olayım dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP geleneksel Çarşamba toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!