Kırklareli
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

UYGUL: LİYAKAT GELECEK, UMUT GELECEK

UYGUL: LİYAKAT GELECEK, UMUT GELECEK
haber detay

CHP Geleneksel Çarşamba Halk toplantısı partililerin yoğun katılımıyla yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz haftalarda seçim startını veren CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı, güçleri tükenene kadar mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti. Toplantıda genel ve yerel gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul, konuşmasında şunları dile getirdi.
“Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, kadınlarımız, gençlerimiz, partimizin emektarları ve basınımızın değerli temsilcileri hepiniz geleneksel çarşamba halk toplantımıza hoşgeldiniz.
Geçen hafta Perşembe günü Kırklarelimize tarihi bir gün yaşatan başta siz saygıdeğer üyelerimiz olmak üzere Millet İttifakının bütün bileşenlerine çok teşekkür ederiz. Kırklareli kendine yakışanı yaptı. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcısı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bağrına bastı. İktidar yürüyüşümüze Ekrem Başkanımız Kırklareli’den başladı. Bu gurur hepimizin. Gösterilen ilgiden anlıyoruz ki geliyor gelmekte olan.Akıl tutulması yaşadığımız şu günlerde gözlerinizdeki bu ışıltı bizlere azim ve güç veriyor. İlk günkü heyecan ve kararlılıkla yolumuzda bu güç sayesinde yılmadan yürüyoruz ve yürümeye de devam edeceğiz. Hedefimiz belli. Artık isimlerle işimiz yok. Sen, ben yok, sadece biz varız. Ancak son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden çok da şık olmayan bir süreç yürütülüyor. Daha ortada olmayan kararlar eleştiriliyor. 30 aday adayı arkadaşımız ile ilgili bir toto oynanıyor. Ancak bu yapılırken çok önemli bir şey atlanıyor. Bilgi sahibi olmadan tartışmak sadece bizleri yıpratır. Bütün görüşlere saygımız sonsuz. Adaylarımız arasından kimilerimiz tecrübeli isimleri isteyebilir milletvekilliği için. Kimilerimiz ise yeni yüzleri. Kimilerimiz kadınlarımızı isterken kimilerimiz de gençleri isteyebilir. Herkes de kendince haklıdır. Çünkü herkesin gönlünde bir aslan yatar. Ancak şunun özellikle altını çizmek isteriz. Bu 30 aday adayı arkadaşımızın tamamı aslandır. Ülkenin kötü gidişatından rahatsız olmuş, bir şeyler değişsin diye sorumluluk almışlardır. Bizlere yakışan da çıkan 3 isim ne olursa olsun onları desteklemek, 3-0 yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaktır. Bu ülkenin kurtuluşu bir olmaktan geçiyor. Genci- yaşlısı, kadını- erkeği fark etmeksizin yekvücut olarak bu ülkeyi hak ettiği aydınlığa kavuşturmalıyız.
Geçen haftada söylemiştik. Çadır satan ahlaksız, 42 yerden maaş alan arsız, 10 milyonluk araçlara binen yüzsüz hepinizle hesaplaşacağız. Bu ülkeye gelen bahar, bazılarının yazını kışa çevirecek. Son günlerinizin tadını çıkarın. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu döneminde bu ülkeye yeniden adalet gelecek. Liyakat gelecek. Umut gelecek.
CHP Kırklareli Merkez İlçe Yönetimi olarak gücümüz yettiğince değil, gücümüz tükeninceye kadar savaşacağız. Yok öyle pes etmek. Bu bağnaz, gerici, kadın düşmanı, emek düşmanı haramileri göndereceğiz. Korkmuyoruz. Yılgınlık yok bu kavgada. Özgürlüğümüzü geri kazanacağız. " dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!