Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

UYGUL: ASLA UMUTSUZLUĞA YER YOK BU KAVGADA

haber detay

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ilk tur ve milletvekili genel seçimleri ile 28 Mayısta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP ) Geleneksel Çarşamba toplantısı parti il ilçe binasında partilerinde katılımıyla yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul yaptığı konuşmada'' Ne yazık ki son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkânları bir siyasi partiye seferber edildi, bir adamın ayakları altına serildi.dedi.
Uygul konuşmasında, Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer ve basınımızın güzide temsilcileri;Ne yazık ki son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Devletin bütün imkânları bir siyasi partiye seferber edildi, bir adamın ayakları altına serildi. Bu ahlak ve hukuk dışı baskılara ve yayılmak istenen korku iklimine boyun eğmeden mücadele eden Millet İttifakı'nın Sayın Genel Başkanlarına, maddi manevi hiçbir desteği bizden esirgemeyen sayın Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’na , bu göreve seçildiğimizden bu yana ancak özellikle şu son 1 aydır gecesini gündüzüne katarak mücadele eden Merkez İlçe Yöneticilerime  , ittifaktaki diğer partilerin teşkilatlarına, % 68,42 ile Kırklareli’ni Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu iller bazında 5. en yüksek oya kavuşturan siz partililerimize, sandıkları bir an olsun bırakmayan okul sorumlularımız, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimize, kapı kapı gezip insanlara umut tohumları eken kadınlarımıza, partimizin geleceği gençlerimize  ve bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen CHP çınarlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Bu seçimde halkın mevcut yönetimi değiştirme iradesi tüm baskılara rağmen net olarak ortaya çıkmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı tüm unsurlarıyla her cephede mücadelesini vermektedir. Ülkemize gerçek anlamda demokrasi gelinceye kadar bu mücadelenin öncüsü olmayı sürdüreceğiz. Daha yürüyecek çok yolumuz var. Yürüyüşümüz sürüyor ve dimdik buradayız.
Hakkınızın yenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Eziyetlere, haksız, hukuksuz, adaletsiz bir düzene karşı susup dilsiz şeytan olmayacağız. Çocuklarımızın yatağa aç girmesine, esnafımızın borç içinde olmasına, çiftçimizin toprağa, üretime küsmesine gönlümüz asla razı gelmedi, gelmeyecek de . Sizlere de bu noktada tarihi bir sorumluluk düşüyor.  Kendiniz için, evlatlarımız için, emeklilerimiz için, analarımız, babalarımız için, çiftçi, esnaf kardeşlerimiz için demokrasi mücadelesi sürdürmemize destek verin.
Şu andan itibaren bizlere emanet edilen 25.504.552 oyun tamamının iradesine sahip çıkacak, Cumhuriyetin 100. Yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği üzere ,ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz.
Asla umutsuzluğa yer yok bu kavga da . Yok Öyle Umutları Yitirip Karanlıkta Savrulmak. Unutma

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!