Kırklareli
15 Mayıs, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

TÜRKER'DEN CHP İLÇE BAŞKANI YARIM'A ZİYARET

TÜRKER'DEN CHP İLÇE BAŞKANI YARIM'A ZİYARET
haber detay

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, CHP Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Cevahir Cem Yarım‘ı ilçe Başkanlığında ziyaret etti.
CHP'nin geleneksel Çarşamba Halk toplantı öncesinde parti il Başkanlığına gelen Başkan Türker geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede seçilen CHP Merkez İlçe Başkanını ve yönetim kuruluna seçilen üyelere hayırlı olsun dileğinde bulundu.
CHP Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyaret sonrası Merkez İlçe Başkanı Av. Cevahir Cem Yarım yaptığı açıklamada, Kaynarca'nın sevilen ve başarılı Belediye Başkanımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür eder,kendisine bugüne kadar yaptığı ve yapacağı tüm hizmetler içinde ayrıca teşekkür ederim dedi.
Kaynarca Belde Belediye Başkanı Serdar Türker de yaptığı açıklamada, “Kırklareli Merkez İlçe kongremizde üyeler tarafından seçilerek göreve gelen Merkez İlçe Başkanımız Sayın Cevahir Cem Yarım ve yönetim kuruluna seçilen partililerimizi ziyaret, hayırlı olsun dileklerimizi ilettik,başarılar diledik. Sayın Başkanımıza ve Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyor partimize hayırlı olmasını dilerim dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!