Kırklareli
06 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Türker seçim bürosunu açtı

Türker seçim bürosunu açtı
haber detay

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan adayı Serdar Türkerin  Seçim bürosunun açılışı yapıldı. 
Türker taraftarlarıyla birlikte  ellerinde bayraklarla ve davul zurna eşliğinde  yürüyerek Karaumur caddesindeki seçim bürosuna önüne geldi.Türker açılış öncesi yaptığı konuşmada ,
Bugün seçim büromuzun açılışını yapıyoruz. Önçelikle alkışların en büyüğünü, alkışların en güzelini, hak eden  üzerimizden ezanı dindirmeyen şanlı bayrağımızı indirtmeyen şehitlerimize ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kocaman  bir alkış rica ediyorum. Ne kadar çalışırsak çalışalım, ne yaparsak yapalım, onların hakkını ödememiz mümkün değildir.Kırklareli'mize tarih yazacak fark yaratan, projeler ile geliyoruz.Bugüne kadar Kaynarca'da yapmış olduğumuz projelerle kendimizi ispatladık.Çıraklık devrini geçtik, artık ustalık dönemindeyiz.Kırklareli'mizi Avrupanın Trakyanın bölgenin  en güzel en yaşanabilir, en temiz kentlerinden biri haline getireceğiz. Sizlere söz veriyorum.Ben buranın evladıyım. Burada okullarda okudum Kırklarelispor da futbol oynadım burada dört yıl banka müdürlüğü yaptım. 10 yıldır Kaynarcada fark yaratan projelerle,yaşlı bakım evleriyle, biyolojik arıtma tesisleriyle, 7 adet çocuk parkıyla halı sahasıyla bunun yanında alt yapı üst yapıdaki projelerle ,kadınlar lokaliyle, kütüphanesiyle, 15 adet hibe aracıyla ama hepsinden de kıymetlisi 50 kişilik yaşlı bakım evi organize sanayi bölgesinde 300 kişinin çalıştığı bir fabrika 38 yıldır açılamayan bir fabrikanın açılmasıyla fark yaratan projeler gerçekleştirdik dedi.
Türker konuşmasında,Değerli arkadaşlarım, bugün bizlerle olduğunuz için öncelikle değerli vaktinizi ayırdığınız bizlerle buluştuğunuz için  hepinize sonsuz teşekür ediyorum. İyiki varsınız. Bizim seçim sürecinde  yağmur, çamur, kar, kış demeden ekip arkadaşlarımız arkamızda koşturuyor, onlar alkışların en güzelini hak ediyor, onlara da özel bir alkış rica ediyorum.Biz mücadele etmeyi Çanakkale'deki şehitlerimizden,Dumlupınar'daki şehitlerimizden, Milli Mücadele kahramanlarımızdan ama en başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten alıyoruz. Size söz veriyorum. Allah şahit olsun Kırklareli çok kısa süre içerisinde her anlamda fark yaratan Trakya'nın incisi bir şehir olucak.Sözüm söz.Alkışlayan elleriniz dert görmesin dedi.
Bağımsız Belediye Başkanı Sedar Türker'in konuşmasının ardından davul zurna eşliğinde seçim bürosu açıldı .

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!