Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

TÜRKER: ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM, ÇEKİLMEYECEĞİM

TÜRKER: ADAYLIKTAN ÇEKİLMEDİM, ÇEKİLMEYECEĞİM
haber detay

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan adayı Serdar Türker hakkında çıkan iddialara vevap vermek için bir basın toplantısı düzenledi.
Türker basın mensupları ile düzenlenen kahvaltıda  bir araya gelerek hakkında ve kamuoyunda ''bırakacak,çekilecek gibi iddiarın duyumlarını aldıklarını ifade Hiçbir zaman geri çekilmeyeceğim.Geri Adım Yok!”dedi.
Türker, yaptığı açıklamada hakkında yapılan söylemlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, hiçbir şekilde geri adım atmayacağını ve Kırklareli halkının iradesine saygı göstereceğini söyledi.
Kırklareli halkına seslenen Türker,Kaynarca Beldesinde  görev yaptığı süre içinde projelerini gerçekleştirmiş olmanın gururunu taşıdığını ifade etti. Kaynarca Belediye Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projelerin bölgede eşi benzeri olmadığını, halkın kendisini tanıdığını ve vizyonunu bildiğini söyledi., Türker 31 Martta yapılacak yerel seçimlerde seçilmesi halinde Kırklareli’ni şaha kaldıracaklarını Kırklareli’mizi ikinci Eskişehir yapacağını söyledi.
Türker konuşmasında, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in kendisini adaylıktan çekilmesi yönünde üç kez aradığını, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden daire başkanlığı teklifi aldığını ancak bu teklifleri kabul etmediğini söyleyerek Kırklareli halkına verdiği sözü tutarak bağımsız adaylığını sürdürdüğünü dile getirdi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!