Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Taşkın "Hodri Meydan" 

Taşkın "Hodri Meydan" 
haber detay

 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Kırklareli'de tek Bağımsız Kadın Aday olarak çalışmalarını sürdüren Buşra Taşkın önemli açıklamalarda bulundu. 
Açıklamasında Taşkın Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. Yılında bir kadın adayın Kırklareli'de aday olmasını hazmedemeyenlerin olmasına anlam veremediğini söyledi. 
Tek Kadın aday olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Buşra Taşkın herkesten önce çalışmalarına başladığını hiç kimseden destek almadan kendi imkanları doğrultusunda sıkılmadık el bırakmadığını hiç kimsenin cesaret dahi edemediği yerlere dokunduğunu belirtti.
"Mert Olun, Namert Değil!" 
Siyasi Partilerin ciddi kitlelere ulaşabildiğini rakamsal değerleride bu bağlamda sadece suni olduğunu ifade eden Bağımsız Aday Buşra Taşkın "Ben Tek başıma kahvehaneleri, iş yerlerini ve Vatandaşlarımızı birebir ziyaret ettim ve etmeye de devam edeceğim. Ancak iktidarın gücünü kullanan aday devlet daireleri olmak üzere her yere rahatlıkla girebilirken benim girmeme izin vermemeleri sizce ne anlama geliyor? Bana göre korkuyorlar ve çekiniyorlar! Ben hiç kimseyi bölmek için seçime girmedim. Ben halkıma ve özellikle kadınlarımıza hizmet etmek ve birleştirici olarak aday oldum. Ancak gel gör ki son günlerde yaşadığımız olaylar özellikle devlet gücü ile hareket eden Belediye Başkan Adayının benim afişlerimin üzerine kocaman bir şekilde yapıştırmaları benden ne derece de rahatsız olduklarını da açıkça gösteriyor. 
"Ne Yaparlarsa yapsınlar Korkmuyorum"
Ben bugünleri değil yarınları düşünen birisiyim. Benim amacım kimseyi yermek ve üzmek değil. Ben kimseyi de rakip olarak görmüyorum. Siyaseti ahlaklı bir şekilde bel altı vurmadan yaptım ve bu şekilde devam edecek. Bu bağlamda özellikle yapılan tehditlere de asla ve katta boyun eğmedim ve eymeyeceğim. Buşra Taşkın olarakta haklı davamdan ve Adaylıktan da asla çekilmeyeceğim. Bunları yapanlarıda halkımıza ve Allaha havale ediyorum"dedi.     
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!