Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

SABANCILAR GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

SABANCILAR GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
haber detay

CHP Lüleburgaz ilçesi Belediye Meclis üyesi Burcu Sabancılar milletvekili adayı adayı olmak için görevinden istifa etti.

Sabancılar yaptığı açıklama, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde %67 oy oranı ile Lüleburgaz İlçemize yaşattığımız tarihi başarının ardından CHP Belediye Meclis üyesi olarak göreve başladım. Seçildiğim günden bugüne şahsıma verilen görevlerde kanun, tüzük , yönetmelik ve partimin ilkeleri doğrultusunda görevimi en iyi şekilde yerine getirdim.
Ülkemizin 20 yıldır doğru yönetilememesinden dolayı kötü günler yaşamaktayız.Başta Ekonomi, Sağlık, Enerji, Kamu Kaynaklarının doğru yönetilememesi, Üretim, İnsan Hakları , Kadına Yönelik Şiddet, Liyakatsizlik , Yolsuzluk ve Eğitim konularında ülkemizi karanlığa mahkum eden iktidarı değiştirmek kaçınılmaz olmuştur .Genel seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde ülkemizin makus tarihini değiştirecek önemli bir kavşaktayız.  Cumhuriyetin Yüzüncü yılında ülkemizi aydınlığa taşıyarak temel ve kurucu değerlerini korumak ve yaşatmak adına 2023 genel seçimlerinde hepimize büyük görevler düşmektedir.
Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Partimizin alacağı kararlar ülkemizi aydınlığa çıkaracak tek yol olarak ön plana çıkmıştır.
Genel seçim takvimine girdiğimiz bu süreçte 2016-2019 tarihleri arasında ilçe başkan yardımcılığı, 31 Mart 2019 tarihinden 06 Mart 2023 tarihine kadar da Lüleburgaz Belediye Meclis üyeliği görevlerinde bulundum.Bulunduğum görevlerde edindiğim tecrübelerle Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar hiç bir siyasi parti tarafından kadın milletvekili meclise gönderilememiş 20 ilden biri olan Kırklareli’de bunu değiştirmek , ilimizin ve bölgemizin sorunlarını farklı bir bakış açısı ile kamuoyuna taşımak , bölgemiz sorunlarının en doğru ve eksiksiz şekilde duyurulmasını sağlamak, bu sorunlar için kamuoyu oluşturulup iktidarımızda çözüme ulaştırmak adına  Milletvekilli aday adayı olmak için Belediye Meclis üyeliği görevimden istifa etmiş bulunuyorum.
Bu güne kadar birlikte görev yapmış olduğum Belediye başkanımız  Dr. Murat Gerenli ve Belediye Meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve bundan sonraki görev süreçlelerinde kendilerine başarılar diliyorum.
Milletvekili adaylığı için çıktığım bu yolda da bana destek olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum .dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!