Kırklareli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

PİŞKİN'DEN NEZAKET ZİYARETLERİ

PİŞKİN'DEN NEZAKET ZİYARETLERİ
haber detay

İYİ  Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin nezaket ziyaretlerine başladı.
İYİ Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin, Kırklareli DEVA Partisi İl Başkanlığı ve yeni kurulan ve Başkanlığını Ercan Dinkler’in yaptığı Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür Sanat Derneğini ziyaret etti.
İYİ  Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin, nezaket ziyaretlerinin ilkine  Başkanlığını Ercan Dinkler’in yaptığı “Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür Sanat Derneği” ile başladı. Dernek binasında gerçekleşen görüşmeye  Dernek Başkanı Dinkler ve yöneticiler katıldı. Başkan Dinkler kendilerini ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin'i dernek olarak ağırlamaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Pişkin’e sakatların problemleri ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunan Dinkler, Kırklareli'ye artık bir kadın vekil yakışacağını ifade etti. Sibel Pişkin’e  çıktığı bu yolda başarılar dileyen Başkan Ercan Dinkler hayırlı olsun dileklerini de iletti.
İYİ  Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin dernek ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada;
“Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını ve çözümlerinin neler olduğu noktasında yetkili birinden bilgi almak düşüncesiyle yeni kurdukları Derneğin hayırlı olması düşüncesi ile kendilerini ziyaret etmek istedim. Verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmaması gerektiğinden hareketle, engelli kardeşlerimizin sorunlarını çözmekte hepimizin boynumuzun borcudur” dedi.
İYİ  Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin'in Kırklareli ziyaretindeki ikinci durağı, DEVA Partisi Kırklareli İl Başkanlığı oldu. DEVA Partisi Kırklareli İl Başkanlığı binasında, İl Başkanı Engin Turan  ve  Merkez İlçe Başkanı Zerrin Manay Dülger ile görüşen Sibel Pişkin görüşmeden oldukça memnun ayrıldı.
DEVA Partisi İl Başkanı Engin Turan ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin'in bizleri ziyaret etmesinden son derece mutlu olduk. Ziyareti için kendisine teşekkür ediyor ve çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.”dedi. Sibel Pişkin'de ziyaret sonrası yaptığı açıklamada kendisine gösterilen misafirperverlikten dolayı DEVA Partisi yöneticilerine teşekkür ederek başarılar dileklerini dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!