Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

PİŞKİN'DEN 2021 TÜM EMEKLİ SEN''E ZİYARET

PİŞKİN'DEN 2021 TÜM EMEKLİ SEN''E ZİYARET
haber detay

İYİ Parti Kırklareli Milletvekili aday adayı Sibel Pişkin 2021 Tüm Emekliler Sendikası Kırklareli Şube Başkanlığını ziyaret etti.
2021 Tüm Emekliler Sendikası Kırklareli Şube binasında yapılan görüşmede sendika yürütme kurulu ve sendika üyeleri de hazır bulundu.
Sendika binasında gerçekleşen görüşmede söz alan Sibel Pişkin emeklilerin sorunları ve çözüm yollarının neler olduğunu bilmek kendilerini tanımak için yetkililerle görüşmek istedim. Benim sendika yönetimini  ziyaret  etme talebime onay veren ve misafir eden sendika yönetimine teşekkür ederim.Emeklilerin sorunlarını bilmek ve dinlemek için buraya geldim.Seçilmem halinde mecliste emeklilerin sesi olacağımın sözünü veriyorum dedi.
2021 Tüm Emekliler Sendikası Kırklareli Şube Başkanı Hüseyin Budak'ta konuşmasında İYİ Parti milletvekili aday adayı Sibel Pişkin'i Şubemizde görmekten mutlu olduk .Sendikamız,demokrasiye,insan haklarına  inanan,  bağımsız demokratik bir kuruluştur. Emekliler milyonlarca bir kesimi oluşturuyor. Ancak toplumun  en yoksul kesimi durumunda. açlık ve sefalet içindeler. İktidar  emeklileri  üvey evlat  görüyor ve sorunlarını çözmüyor açlığa mahkum ediyor. En demokratik hakkımız olan  sendika hakkımızı bile   statü yasamızı çıkarmadığı için engellemeye devam ediyor. Emeklilerimizin ekonomik, sosyal ve demokratik sorunlarını çözmek için, demokrasiden yana her parti ve temsilcisiyle görüşüyoruz.. Görüşmeye de devam edeceğiz. Sayın Sibel Pişkin hanıma  teşekkür ediyoruz, başarılar diliyoruz dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!