Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ORMAN KOOP BAŞKANINDAN KINALI KUZULARA MUHTEŞEM GECE

ORMAN KOOP BAŞKANINDAN KINALI KUZULARA MUHTEŞEM GECE
Demirköy Sislioba Köyü Orman Kooperatif Başkanı Mustafa Abakoz, köy gençlerinin askere gitme heyecanını ve veda etme duygusunu unutulmaz bir geceyle taçlandırdı.
haber detay

Köy halkı, gençlerinin askerlik yolculuğuna dualarla uğurlamak için bir araya geldiği muhteşem etkinlikte, geleneksel değerler ve dostluklar ön plana çıktı.

Kooperatif Başkanı Abakoz'un girişimiyle düzenlenen etkinlik, köy meydanında renkli bayraklar ve ışıklarla donatılmış bir atmosferde gerçekleşti. Gecenin ilerleyen saatlerinde başlayan yemek, köylülerin bir araya gelerek samimi sohbetler edip birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı bulduğu bir ortam sağladı.

Yemeğin ardından, sahne alarak köy halkını selamlayan gençler, alkışlarla karşılandı. Köy meydanında sırayla bayrak öperek ve alkışlarla desteklenerek sahneye çağrılan gençler, akraba ve arkadaşlarının tezahüratlarıyla motive oldular. Bu anlamlı gecede, gençlerin askerlik yolculuğuna vedalaşma duygusu tüm katılımcıları etkiledi.

Köy meydanında devam eden etkinlikte, köylülerin gençlere dualarla eşlik ettiği, orkestra ve Muzaffer Demiröz'ün seslendirdiği 9/8 Trakya parçalarıyla coşku dolu anlar yaşandı. Köy gençleri, aileleriyle birlikte duygu dolu anlar yaşarken, asker eğlencesi ve danslarla gece renklendi.

Programın sonunda konuşan Kooperatif Başkanı Mustafa Abakoz, gençlere duyduğu güveni ve desteği dile getirerek, "Allah sizin yolunuzu, bahtınızı açık etsin. Ailelerinize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizleri emanet ediyoruz, Allah sizi korusun" dedi. Abakoz'un bu duygu dolu sözleri, katılımcıların gözlerinde duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Bu unutulmaz gece, köy gençlerinin askerlik yolculuğuna duygusal bir vedayla noktalandı. Köy halkı, birbirine olan desteğini ve dayanışmasını bir kez daha ortaya koyarak, gençlerini dualarla yalnız bırakmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Nihat EVREN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!