Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Mustafa Dalcalı İlkokulu'nda Sıcak Bir Buluşma

Mustafa Dalcalı İlkokulu'nda Sıcak Bir Buluşma
haber detay

 Liva Kafe'de Kahvaltıda Siyaset ve Eğitim Bir Araya Geldi
Kırklareli'nde Mustafa Dalcalı İlkokulu'nun düzenlediği kahvaltı etkinliği Liva Kafe'de gerçekleşti. Okul Aile Birliği tarafından organize edilen kahvaltıya Kırklareli'nin önemli isimleri de katıldı.

Etkinliğe, Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Cumhuriyet İttifakı Adayı Derya Bulut, Bağımsız Aday Buşra Taşkın ve Bağımsız Aday Serdar Türker adına Yeșim Gürkaș katılım gösterdi.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Zafer Balcı'nın da katıldığı kahvaltı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Okul Müdürü İbrahim ERGİNSOY, misafirleri Liva Kafe'nin girişinde karşılayarak katılımları için teşekkür etti. ERGİNSOY, yaptığı konuşmada, "Okulumuz Aile Birliği'nin düzenlediği bu güzel kahvaltıda sizleri aramızda görmekten çok mutluyuz. Eğitim ve siyasetin bir araya geldiği bu kahvaltıda, çocuklarımız ve eğitimimiz için fikir alışverişinde bulunacağız." dedi.

Öğretmenler ve veliler ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren siyasi adaylar, eğitim ve çocuklara yönelik projelerini paylaşma fırsatı buldu. Kahvaltıda bir araya gelen veliler ve öğretmenler, keyifli sohbetler ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Etkinlik, ERGİNSOY'un teşekkür konuşması ile sona erdi. ERGİNSOY, "Bu güzel kahvaltıda bize eşlik eden tüm misafirlere tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel bir gelecek inşa edeceğiz." dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!