Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

MİLLİ YOL PARTİSİNDEN ÜYELİK KAMPANYASI

MİLLİ YOL PARTİSİNDEN ÜYELİK KAMPANYASI
haber detay

Genel Başkanlığını Remzi Çayır'ın   yaptığı ve kısa bir süre öncede Kırklareli İl kongresi yapan Milli Yol Partisi Kırklareli İl Başkanlığı üyelik kampanyasını başlattı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Yol Partisi Kırklareli İl Başkanı Muammer Kurtkaya yaptığı açıklamada,Hayırlısı ile İl Kongremizi tamamladık. Şimdiki görevimiz hızlı bir şekilde teşkilat kuramadığımız ilçe ve Beldelerde teşkilatlarımızı kurmak ve aynı zamanda da üyelik kampanyalarımızı da aktif bir şekilde yaparak partimizi güçlendirmektir.Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Bazı siyasi partilerden istifa ederek partimize yeni katılan arkadaşlarımız oldu.Bu sayının giderek dahada artacağını düşünüyorum.dedi
Kurtkaya açıklamasında Genel Başkanımızında ifade ettiği gibi bizlere, Siz kimsiniz' diyecekler, 'Bu kadar parti var, neden bir tane daha kurdunuz, arkanızda kim var' diye soracaklar size. Deyin ki onlara, 'Biz, Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşlarıyız.Kendimiz milletle buluşacağız ve Allah'ın izniyle bu gidişi değiştireceğiz. Bir şeyi değiştireceğiz, her şeyi değiştireceğiz." dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!