Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Lüleburgaz Belediyesi EMITT İstanbul’da!

Lüleburgaz Belediyesi EMITT İstanbul’da!
haber detay

Lüleburgaz Belediyesi dünyanın en prestijli fuarlarından biri ve kentlerin tanıtımında önemli bir yeri olan 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı “İstanbul EMITT’te” yer alacak. 12-15 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Büyükçekmece’de düzenlenecek fuarda Lüleburgaz Belediyesi, Kırklareli ve Vize Belediyeleriyle birlikte 4’üncü salon 4431 numaralı stantta yer alacak.

 

Lüleburgaz Belediyesi, dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri olan ve yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı İstanbul EMITT’te bu yıl da yer alacak. Geçtiğimiz yıl katılımcılar tarafından büyük bir ilgi gören Lüleburgaz Belediyesi, Kırklareli ve Vize Belediyeleriyle birlikte 4’üncü salon 4431 numaralı stantta ziyaretçileri karşılayacak.

 

110 ülkeden 40 bine yakın ziyaretçi!

 

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan ve her yıl 40 bine yakın sektör profesyonelini ağırlayan EMITT’te bu yıl 110 ülkeden 461 katılımcı ve yine 40 bine yakın ziyaretçinin yer alması bekleniyor. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, son 25 yıldır sektöre sunduğu yeni iş birliği olanakları sunan bir turizm zirvesi konumunda yer alıyor. Bu yıl 26'ncı kez kapılarını açacak EMITT Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türk Hava Yolları, TOBB tarafından destekleniyor.

 

Turizm payı yüksek fuar!

 

Bu yıl ikinci kez EMITT’te yer alacak olan Lüleburgaz Belediyesi de fuar için hazırlıklarını tamamladı. Her şeyin sevgiyle başladığı kent sloganına sahip Lüleburgaz Belediyesi Trakya’nın en büyük açık hava çarşısı olan yayalaştırma bölgesinden kentteki sosyal yaşama kadar çok sayıda alanda tanıtım yapacak. Özellikle Türkiye’de benzeri olmayan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Lezzet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi ve Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi turizmcilere tanıtılacak. Lüleburgaz Belediyesi, fuardan kente profesyonel turizmcileri çekmeyi planlıyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!