Kırklareli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

LÜKSEYAD 'DAN DAYANIŞMA KAHVALTISI

LÜKSEYAD 'DAN DAYANIŞMA KAHVALTISI

Lüleburgaz Kültür Sanat Edebiyat Yaşam Derneği (LÜKSEYAD), 11 /12/2022 pazar günü saat 11 00 de, damak pastanesinde dayanışma kahvaltısı etkinliği gerçekleştirdi.
Lüleburgaz Kültür Sanat Edebiyat Yaşam Derneği (LÜKSEYAD) tarafından düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz CHP Kadın Kolları, lüleburgaz İYİ Parti ilçe yönetimi, Emekliler Sendikası üyeleri, lüleburgaz halkı, LÜKSEYAD yönetimi ve üyeleri ile toplamda 81 kişilik bir katılım oldu.
Onur konuğu olarak davet edilen KIRKLARELİ Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER ve il Kültür Müdürü Veli ŞEN  katılım sağlayarak memnuniyetlerini dile getirdiler.
LÜKSEYAD  Başkan Yardımcısı şair Recai KÜLLÜ'nün  takdimi ile söz alan Vali Yardımcısı Elif Canan TUNCER, yapmış olduğu konuşmada, LÜKSEYAD Derneğinin yapmış olduğu etkinliklerin ve sosyal faaliyetlerinin başarısından söz ederek LÜKSEYAD derneğine teşekkür ederek  yapılacak çalışmalarında başarılar diledi.CHP Kadın Kolları adına Meltem TAMER, Atatürk resimli plaketini Dernek Başkanı Kevser DOSTAGÜLER'e sundu.
Dernek üyelerinden Ayşegül ÇARIK sazı ve  güzel türkülerden oluşan repertuarı ile, şiirlerini seslendiren şairlere eşlik ederek, katılımcılara hafızalardan silinmeyecek bir gün yaşattı.
Damak pastanesi sahibi Aydın ULUTAŞ ve güler yüzlü personeli, katılımcı misafirlerini kusursuz bir şekilde ağırladılar.Dernek Başkanı Kevser DOSTAGÜLER, "Birçok başarılı projelere ve etkinliklere imza atmamıza rağmen daha yolun başındayız, önümüzde plânlamış olduğumuz kültür, sanat, edebiyat ve tarih alanında projelerimiz mevcut olan projeleri sırası ile hayata geçireceğiz. Her çalışmamız halkımız ve gençlerimiz için, özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik projelerimizin alt yapısını tamamlamak adına oldukça titiz çalışmalarımız devam etmektedir “diyerek sözlerini tamamladı.
Etkinliğe katılan sanat severler tarafından günün anısına aile fotoğraflarının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!