Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KLÜ TİYATRO 9. ŞENLİĞİ İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR

KLÜ TİYATRO 9. ŞENLİĞİ İÇİN PERDELERİNİ AÇIYOR
haber detay

 

Kırklareli Üniversite öğrencilerinin Geleneksel olarak düzenlediği 9.Tiyatro Şenliği 3 Nisanda Kırklareli'li sanatseverler için perdelerini açıyor.
KLÜ Tiyatro Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu ve 5 gün sürecek olan oyunlar Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezinde ücretsiz olarak halkla buluşacak.
Geçtiğimiz sezonu üç oyunla açan Klü Tiyatrosu,halk tarafından yoğun ilgi görmüştü. Salonu doldurulan tiyatroseverler büyük beğeni ile izledikleri oyunları ayakta alkışlayarak öğrencilere destek  olmuştu .
KLÜ Tiyatro Kulübü öğrencileri yaptıkları açıklamada,"Yaptığımız sanatı insanların iliklerine kadar işlemek ve gelecekte iyi bir sanatçı jenerasyonu oluşturmak." Vizyonu ile ilerleyen kulübümüz  bu senede  9.Klü Tiyatro Şenliği adı altında 3-7 Nisan tarihleri arasında beş oyun ile sahnede olacağız.5 gün boyunca birbirinden güzel sergileyeceğimiz oyunlarla Rektörlük Kültür Merkezinde Kırklareli halkı ile buluşacağız.Tüm sanatsever Kırklareli halkını tiyatro gösterilerimizi izlemeye davet ediyoruz dediler.Yapılan açıklamada oyunlarımızı 
İlk olarak 3 Nisan saat 21:00'da Aşkım Aşkım, 
4 Nisan saat 21:00'da Kriz ve Ceza, 
5 Nisan saat 21:00'da Albay Kuş, 
6 Nisan saat 21:00'da Pembe Pırlantalar olarak belirledik dediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!