Kırklareli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KIRKSEDER'İN SESİ KAYSERİ'DE YANKILANDI

KIRKSEDER'İN SESİ KAYSERİ'DE YANKILANDI
Kayseri Şair ve Yazarlar Derneği (KAYSADER) nin düzenlemiş olduğu Şiir gecesine davet edilen Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyatçılar Derneği (KIRKSEDER) Başkanı Alaeddin İKİCAN katılım gösterdi.

Kayseri Şair ve Yazarlar Derneği üyelerinden Kadir ACI adına düzenlenen şiir gecesi Şair ve Yazar Mustafa KIYAK'ın sunumu ile Kadir ACI'nın özgeçmişi ve İlk şiiri kendisinden dinlendi. Şiir gecesine Şair ve yazarlardan Alaeddin İKİCAN ile birlikte Şehmus ÇİÇEK, Mustafa Ferit YILDIZ, Yusuf DOĞDU, Bağlama üstadı Caferi, Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesinden akademisyenler ile çok sayıda şair yazar ve şiir müzik sevdalıları katıldı.
Program başında İlimiz KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İKİCAN katılımcılara tanıtıldı. Ardından adına şiir gecesi düzenlenen Kadir Acı'nın şiirleri kendisi, sunucu Mustafa KIYAK ve İlimiz temsilcisi Alaeddin İKİCAN tarafından yorumlandı. Büyük beğeni toplayan etkinliğin sonunda istek üzerine Alaeddin İKİCAN aliterasyon tarzda yazdığı tüm kelimeleri ayni harfle başlayan hece vezinli ve anlam bütünlüğünün sağlandığı Başım Bunalıyor isimli şiirini okudu. KIRKSEDER in etkinliklerinden bahsetti. Etkinlikte büyük ilgi gören Şairimiz KAYSEDER' in 4.12.2022 günü gerçekleştirilecek Genel kurul toplantısına davet edildi.
Program sonunda Kadir ACI için hazırlanan plaketin KIRKSEDER Başkanı Alaeddin İKİCAN tarafından verilmesi istendi. Plaket takdiminin ardından hazırlanan yiyecek ve içecek ikramı ile Kayseri Şair ve Yazarlar Derneği KAYSADER Şiir akşamlarından biri daha sona erdi. Böylelikle KAYSEDER - KIRKSEDER dostluğu daha da pekismis oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!