Kırklareli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Nauman Aslam’ı ağırladı

Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Nauman Aslam’ı ağırladı
haber detay

 

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Nauman Aslam’ı ağırladı.

* Başkonsolos Aslam; “Kırklareli ile varolan güçlü ticari ve ekonomik işbirliğimizi daha da arttırmak istiyoruz”

Dünyanın gözbebeği olan İstanbul’da bu görevi üstlenmekten büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirten Başkonsolos Aslam; “Görev bölgemizdeki yerel makamlarla dostluk ve işbirliği temaslarımızı sürdürüyoruz. Potansiyel işbirliği alanlarını bulup geliştirme, yatırımları teşvik etme, iki ülke halkları arasındaki dostluk bağlarının güçlendirilmesi ve birlikte yaşama kültürünün geliştirilmesi yönündeki yoğun gayretlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda ticari ve ekonomik ilişkilerimizin çok iyi seviyede olduğu Kırklareli’yi de ziyaret ederek, ticari ve ekonomik ilişkilerimizi daha da geliştirebilmemiz için yapabileceklerimiz konusunda çeşitli kurum ve kuruluşlarla temaslarda bulunuyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Başkonsolos Aslam’a Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. İki ülke arasındaki ilişkiler ve yapılabilecek yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Pakistan İstanbul Başkonsolosu Nauman Aslam’a Kırklareli’nin yerel ürünlerinden oluşan hediye paketini takdim ederek ürünler hakkında bilgiler verdi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!